Zintuigen centraal tijdens Beleefweek Limburg Zintuigen centraal tijdens Beleefweek Limburg
Back Back Nieuws

Zintuigen centraal tijdens Beleefweek Limburg

16 september 2022

Van 21 september tot 2 oktober 2022 kan iedereen weer eens ervaren hoe mooi én bijzonder Limburg is. Tijdens de Beleefweek 2022 zijn er overal in Limburg activiteiten waarbij je het landschap kan voelen, ruiken, proeven, zien of horen. 

Beleefweek 2022

Doe mee aan een bezinningsSafari met vega lunch in Simpelveld, maak een culinaire ezelwandeling in Bocholtz, doe de Nachtdieren Expeditie in Kerkrade, oogst vruchten tijdens de Keltische wandeling  in Brunssum, wandel aan de bron van de Geul van Hauset (België) tot in Berg en Terblijt, neem een bosbad in Geulle, maak contact met een boom in Beek, klim op de fiets in Beekdaelen en bezoek de vlinderexpositie in Sittard. Overal in Limburg is 1,5 week lang van alles te ontdekken. Luister ook naar burlende herten bij Weert, ga veenhoppen in de Peel, proef oude granen in de Maasduinen en zie de ochtendnevel tijdens een vroege kanotocht bij Roermond. Beleef het landschap eens op een andere manier en laat je verwonderen. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Zo kunnen kinderen op doe-het-zelf safari in het Land van Kalk en pubers zich uitleven tijdens een outdoor escape in Weert. 

Limburgse samenwerking

Beleefweek Limburg wordt georganiseerd door IVN Natuureducatie en de Provincie Limburg. In samenwerking met zeer diverse partners zetten zij 12 dagen vol beleving neer, voor jong en oud.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!