Zingende Zwaan brengt muzikale verrassing Zingende Zwaan brengt muzikale verrassing
Back Back Nieuws

Zingende Zwaan brengt muzikale verrassing

05 oktober 2021

Gitarist en zanger Roeland Aerden, Akoestisch Entertainment, die al bijna twintig jaar beroepsmusicus is, wist samen met violiste Ingeborg Cneut, met zijn muzikale aanwezigheid het publiek van de drie oktober viering op een originele manier voor zich te winnen. Op de rug van een prachtige witte zingende zwaan brachten ze klassieke muziek ten gehore.

Afgestudeerd als landbouwkundig ingenieur in Wageningen stond Oegstgeestenaar Roeland vijftien jaar de klas als biologiedocent tot de ‘muziekkriebels’ toesloegen. Sindsdien heeft hij heel wat mensen door heel Nederland en België blij gemaakt met zijn aanstekelijke muziek.

Akoestisch entertainment

Hij staat bekend om zijn enorme repertoire, zijn brede aanbod aan muziekstijlen en het vermogen om met één van zijn typetjes de juiste snaar te raken en zo mensen samen te brengen. Niet voor niets is ‘Aerdrijk’, met muzikale acts uit alle windstreken, een begrip in akoestisch entertainment. Aerdrijk tovert elk evenement en elke bijeenkomst om tot een echte belevenis. In overleg kruipt hij in de huid van verschillende personages.

‘Het was heerlijk om samen met Ingeborg rond te fietsen over het water en zo 3 oktober te beleven’, aldus een enthousiaste Roeland. ‘Dit gaan we vaker doen met deze muzikale waterfiets die ik kortgeleden helemaal opgeknapt heb!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!