Back Back Nieuws

Zingen, dansen en veel gillen bij MEIDEN Live! 2014

19 november 2014
5.000 jonge meiden, 100 belevenissen in 6 verschillende area’s en 7.500 m2 fun; MEIDEN Live! Winter wonderland 2014, georganiseerd door de populaire glossy MEIDEN magazine- was wederom uitverkocht.

Er werd gezongen, gedanst en vooral veel gegild en gegiecheld bij het podium. Daarnaast konden de meiden mee doen aan workshops op het gebied van beauty & fashion, knutselen, acteren, poseren en ontwerpen en natuurlijk heel veel lol hebben met hun vriendinnen.

Look & feel
In samenwerking met ZPRESS YOUNG is 2-nice bij de ontwikkeling van dit grootse event betrokken geweest, van ontwerp tot de uitvoering. Te beginnen met het ontwikkelen van het ideale indelingsplan, met 2D & 3D visuals en plattegronden. 2-nice was verantwoordelijk voor zowel de look & feel van het totale event maar ook voor diverse stands van de vele standhouders.

Veel decor werd omgezet naar een activiteit. Zo was er een stiletto run en een BFF battle in een boksring. De grote eyecatcher in het midden van de hal was de versierde schaatsbaan. Hier schaatsten alle meiden rond met uitzicht op de shop area: waar alle standjes stonden met toffe sieraden, exclusieve fan-artikelen en coole boeken.

Met decoraties zoals besneeuwde bomen, een roze loper, gouden statafels, een grote ‘M’ als entreepoort, een boom van 5 mtr., guirlandes, decoratieve bloemstukken, windlichten, fluor wegwijsborden & schoolborden, witte uitgelichte voile doeken, reuze sneeuw & ijssterren, fluor items als ski’s & sterren, reuze ‘sneeuw’ ballen, kersthuisjes, santa’s home, rainbow tree’s, picknicktafels, kussens, bontjes & kleedjes en nog vele andere sfeerversterkende items.

Foto: Frank Jansen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!