Zien wij elkaar weer op 1 juli 2021?Zien wij elkaar weer op 1 juli 2021?
Back Back Nieuws

Zien wij elkaar weer op 1 juli 2021?

23 juni 2021

RECONNECT in Brabant staat in het teken staat van samenwerken en leren van andere branches. Op 1 juli gaat het over opnieuw met elkaar in contact komen en wordt gekeken hoe andere branches omgaan met de innovaties en uitdagingen die de komende jaren relevant zijn voor de meeting en eventprofessional.

Zware periode

MPI Nederland en VisitBrabant hebben de krachten gebundeld om op 1 juli samen een evenement te organiseren voor de branche. Thijs Peters, voorzitter van MPI Nederland zegt: 'Voor veel branches is dit een zware periode geweest. Zeker ook voor organisatoren van congressen en zakelijke evenementen. Speciaal voor deze professionals organiseren wij RECONNECT in Brabant. Een dag waarop we de kracht van live herontdekken en te vieren dat we weer samen mogen komen.'

Startschot

Ook in Brabant staat men weer te popelen om mooie live evenementen te organiseren. 'Brabant ging vorig jaar als eerste regio op slot. Met RECONNECT geven we op 1 juli het startschot voor de heropening van Brabant. Voordat de zakelijke evenementen weer in grote getalen gaan plaatsvinden, zorgen we samen met MPI Nederland voor een dag vol kennis, inspiratie en positieve energie', aldus Anita van de Pas, projectmanager bij VisitBrabant Convention Bureau.

Let’s RECONNECT

Het programma begint in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch en staat in het teken van opnieuw met elkaar in contact komen. Na ruim een jaar stilstand komt de branche weer in beweging. Met de juiste energie begeleidt topspreker Cyriel Kortleven deelnemers door de 3 fases van het Crossing Border proces. Dit proces helpt deelnemers over grenzen heen te kijken en zich open te stellen voor kennis uit onverwachte hoek.

Het beste van Brabant

De middag bestaat uit vier verschillende routes gebaseerd op de topsectoren van Brabant. Brabant is, naast de meest gastvrije provincie van ons land, koploper op het gebied van o.a. high tech, data science en design. Tijdens de zogenaamde Learning Journeys zorgen professionals voor inspiratie vanuit deze Brabantse sectoren. Frans Goenee, experience manager van de Efteling, leert hoe het creatieve gedachtegoed van Anton Pieck lijdt tot een betoverend evenement. Trendwatcher Lieke Lamb biedt jou een uniek kijkje achter de schermen op de High Tech Campus. Ivo Lamers leert de juiste vragen te stellen tijdens een designproces en Roald van Vliet laat in het zwembad zien hoe data tot Olympisch goud kunnen leiden. Na deze field trips wordt deze nieuw opgedane kennis tijdens een interactieve workshop vertaald naar de meeting en eventindustrie en toegepast op eigen evenementen.

 Aanmelden Aanmelden voor RECCONNECT kan nog via www.visitbrabant.com/reconnect. Doe het snel, want er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!