Zien Group benoemt nieuwe Head of Operations en Chief Financial OfficerZien Group benoemt nieuwe Head of Operations en Chief Financial Officer
Back Back Nieuws

Zien Group benoemt nieuwe Head of Operations en Chief Financial Officer

29 maart 2023

Zien Group – de moedermaatschappij van Eden Hotels en alle toekomstige merken en bedrijven – kondigt twee aanstellingen in het leadership team aan: Jens Gmiat als Head of Operations en Ruben Satink als Chief Financial Officer. Beiden zullen een belangrijke rol spelen bij het realiseren van het ambitieuze groeiplan van Zien Group, voor zowel het bestaande portfolio als toekomstige acquisities. Beide zijn in maart 2023 met hun functie gestart. 

Jens Gmiat, Head of Operations

Gmiat voegt uitgebreide operationele en commerciële ervaring toe aan Zien Group. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring bij internationale merken als Soho House, Ruby Hotels en Zoku. De afgelopen tien jaar heeft Gmiat de functie van COO bekleed bij toonaangevende hotelmerken. Recentelijk was hij bij Hotel Co 51 verantwoordelijk voor een portfolio van 40 hotels in Europa. Hiervoor was hij als COO bij Zoku International betrokken bij de opbouw van de infrastructuur ter ondersteuning van hybride gastvrijheid met het home-office-longstay-model. Voordat Gmait werkzaam was bij Zoku was hij onderdeel van het team van Ruby Hotels, waar hij de basis heeft gelegd voor de 'Lean Luxury' filosofie van het merk bij 15 hotels. Gmiat is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten van Zien Group. 

Ruben Satink, Chief Financial Officer

Satink heeft meer dan 20 jaar ervaring in financiën en strategie en hij is bij Zien Group aangesteld als Chief Financial Officer. Tijdens zijn carrière heeft hij op vier continenten en in zeven landen gewerkt, waaronder acht jaar in Rusland, Centraal- en Oost-Europa. Hij brengt ervaring met zich mee na eerdere functies bij bedrijven variërend van grote ondernemingen tot familie- en PE-bedrijven. Hij heeft tien jaar gewerkt op internationale markten bij GE, daarna stapte Satink over naar Randstad Uitzendbureau waar hij als VP Finance & Strategy werkzaam was in Europa. Daarna heeft de functie van Finance Director Europe & Asia bekleed bij de wereldwijde grondstoffenhandelaar ED&F Man, voordat hij overstapte naar een van 's werelds grootste modemerken: PVF Corp, als Business Control en Investor Relations Director. Satink werd in 2019 CFO bij IT-consultancybedrijf Levi9. Satink vervangt voormalig CFO Joost Peeperkorn, die zijn loopbaan vervolgt bij een van de aandeelhouders van Zien Group.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!