Back Back Nieuws

Zeyn: nieuwe ontmoetingsplaats op het Jaarbeursplein

30 augustus 2010
Zeyn is op 24 augustus geopend en is daarmee de nieuwste ontmoetingsplek op het Jaarbeursplein in Utrecht. Zeven dagen per week is Zeyn geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt plek aan ruim 175 gasten.

Concept
Zeyn staat voor mooie ontmoetingen en sfeervol genieten. Roy van Zalingen, bedrijfsleider van Zeyn: 'We zijn er helemaal klaar voor om iedereen te ontvangen in Zeyn.' De zaak bevindt zich naast het Beatrix Theater en heeft met de knaloranje banieren aan de gevel een opvallende plek aan het Jaarbeursplein. Van Zalingen: 'De gehele inrichting in de locatie is op ontmoetingen afgestemd. Voor gasten met weinig tijd voor een snelle kop koffie of juist voor een uitgebreide lunch. De service kan aan ieders tempo worden aangepast.'

Inrichting
De inrichting van Zeyn is verrassend: de boom is de eyecatcher en vormt samen met de grote ronde bar het kloppende hart van de zaak. Genieten van een intiem moment kunnen de gasten op de kleurrijke lounge banken aan beide kanten naast de twee toegangsdeuren: de draaideur aan het Jaarbeursplein en de open poort, te bereiken via het Beatrixgebouw. Van Zalingen: 'Een zakelijk gesprek wordt actief gevoerd aan de hoge statafels bij de entree, dus voor het werkende publiek in omliggende kantoorpanden is Zeyn ook the place to be. En aan de lange leestafel wordt koffietijd echt ‘tijd voor jezelf’. Onze passie voor sfeer, eten en drinken uit zich in een open keuken waar met verse producten wordt gewerkt. Geen poespas maar smakelijk eenvoudig en met zorg bereid. Van een kopje koffie tot een verrassend diner. Bij Zeyn kan je jezelf zijn.'

Zeyn voor onderweg |
Bij de oulet naast Zeyn in de lounge van het Beatrixgebouw kan op elk moment van de dag snel een vers broodje of bijvoorbeeld een kop koffie besteld en meegenomen worden naar de trein, auto of kantoor.

Op de hoogte zijn
Zeyn beschikt over een wifi netwerk, zodat gasten altijd online kunnen. Dit kan mobiel of op de eigen laptop, maar ook op de ‘thin client’ die zich in de zaak bevindt. De onderneming achter Zeyn is Jaarbeurs Catering Services en Kees Aalbers is als Operationeel Directeur van Jaarbeurs Catering verantwoordelijk voor Zeyn.

Wie wat waar?
Zeyn is gelegen aan het Jaarbeursplein 4 in Utrecht, het is 350 m2 en de locatie biedt plek aan 175 gasten. Maarten van Wijnen van SteelStuff is de creatief interieurarchitect en verantwoordelijk voor de bouw en inrichting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!