Back Back Nieuws

Zeven nieuwe Founding Partners voor AF&BM

12 september 2007
De samenwerking tussen de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) en zeven Founding Partners is bekrachtigd door het tekenen van een partnership overeenkomst. De AF&BM is trots op haar nieuwe partners: Diageo Nederland, Restaurantgids Dinnersite.nl, Ecolab Nederland, Smit & Dorlas Koffiebranders, Sligro Food Group, Spadel Nederland en Unilever Foodsolutions.

Locatie voor de ondertekening was afgelopen vrijdag in de HISWA te water, waar alle partners door de AF&BM waren uitgenodigd voor een feestelijke lunch op de drijvende Champagnebar van Moët & Chandon en Restaurant ‘De vrienden van Jacob’. Na de ondertekening door alle partners werd de samenwerking beklonken met een goed glas Champagne.

Deze zeven nieuwe Founding Partners genieten allen een branche-exclusiviteit als partner binnen het netwerk van eindverantwoordelijken werkzaam in de ‘Food & Beverage’ branche. Zij zijn welkom op alle besloten bijeenkomsten van de AF&BM, waarin branche-gerelateerde informatie en vernieuwende managementkennis en –vaardigheid gedeeld wordt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!