Back Back Nieuws

Zestiende People's Business; netwerken met een sportief tintje

23 januari 2015
Beurs-WTC Congress & Event Center organiseerde 14 en 15 januari 2015 het zakelijk netwerkgala People’s Business. Met een focus op netwerken en samenwerken vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. Aan deze zestiende editie namen ruim 90 organisaties deel als exposant, waarvan diversen in pleinverband. Zij ontvingen relaties en presenteerden zich gelijktijdig op de beursvloer. In een ontspannen sfeer proostte ondernemend Rijnmond op het nieuwe jaar. Er werd volop genetwerkt, genoten van culinaire heerlijkheden en van het entertainment. Dit jaar was het gekozen thema 'Sport & Business'.

Opening 
Het publiek werd de eerste dag welkom geheten door de voorzitter van het Comité van Aanbeveling, Mark Koolen. De officiële opening vond vervolgens plaats door Frans Lavooij, directeur bij NedSpice en recente winnaar van de K.P. van der Mandelepenning. In zijn speech ging hij in op de bijzondere sportevenementen die er in de stad zijn en op de internationale aantrekkingskracht van Rotterdam. Ook nodigde hij Hans den Oudendammer uit op het podium om iets over 25 jaar Rotterdam Topsoprt te vertellen. Vervolgens was het tijd om samen met het publiek het glas te heffen en People's Business 2015 officieel van start te laten gaan.

Uitreiking van de Influential Award
De Rijnmond BUSINESS Influential Award 2014, een verkiezing door lezers van het magazine, werd op de tweede avond uitgereikt aan Jan Peter Balkenende. Hij ontving de award uit handen van de winnaar van vorig jaar, Peter Goedvolk (oprichter Argos Oil). De prijs wordt jaarlijks overhandigd aan de meest invloedrijke persoon uit de regio Rijnmond in het afgelopen jaar.

€5.000,- voor Stichting Ambulance Wens
Het goede doel dat dit jaar tijdens het evenement werd gesteund was Stichting Ambulance Wens Nederland. De stichting vervult een laatste wens van niet mobiele terminale patiënten. Door middel van diverse acties op de beursvloer werd het mooie bedrag binnengehaald.

People’s Business 2015 trok ruim 3.500 bezoekers. Een foto-impressie is te vinden op de Facebook pagina.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!