Back Back Nieuws

Zesde editie Miljonair Fair Amsterdam

05 december 2007
De zesde editie van de Miljonair Fair Amsterdam zal morgen, 6 december, van start gaan. Het is naar eigen zeggen het meest exclusieve societyevenement van het jaar. Waar geen captain of industry, celebrity of miljonair wil ontbreken.

Van 6 tot 10 december wordt de Amsterdam RAI omgetoverd tot een shoppingparadijs voor de ware levensgenieter. De in 2002 opgerichte Miljonair Fair heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot meest exclusief en toonaangevend luxury event. Een evenement waar de top van de internationale luxe-industrie bijeenkomt om de meest exclusieve producten en diensten te presenteren aan een selectief publiek.

Traditiegetrouw wordt de beurs op spectaculaire wijze geopend tijdens de VIP-night. Voor de Nederlandse society is de jaarlijkse VIP-night van de Miljonair Fair inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste party’s van het jaar. Dit jaar wordt de Fair geopend door Joan Collins uit de Amerikaanse soap 'Dynasty'.

De laatste dag van de Fair, Business Monday, is zeer in trek bij de top van het zakenleven en biedt volop gelegenheid tot netwerken. Hier ontstaan nieuwe ideeën, worden initiatieven ontplooid en vruchtbare partnerships aangegaan. Tijdens workshops, debatten, presentaties, borrels en seminars worden de genodigden geïnspireerd door bekende sprekers. Dit jaar onder meer door: misdaadverslaggever John van de Heuvel, astronaut Wubbo Ockels, vermogensbeheerder Geert Schaaij, Wilgenhaege-directeur Jerry Langelaar en verslavingsdeskundige Don Schothorst.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!