ZEPnl Online EventZEPnl Online Event
Back Back Nieuws

ZEPnl Online Event

05 juni 2020

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er van alles veranderd in de mooie evenementenbranche. Bij ZEPnl zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten. De online regiobijeenkomsten en sparringsessies waren tot nu toe al een groot succes.

Online Event

Fysiek bijeenkomen is nog lastig, maar qua online evenementen is er van alles mogelijk. Tijdens de regiobijeenkomsten in mei verzamelden ZEPnl allerlei input over waar een goed online event aan moet voldoen. Op vrijdag 29 mei was het tijd voor het ZEPnl Online Event!

Wat kan er WEL?

Het thema van deze dag was ‘Wat kan er WEL?!’ Tijdens het event kregen ondernemers aangesloten bij ZEPnl een kijkje in de wereld van online evenementen, wat er technisch mogelijk is en uit welke onderdelen je een online event kunt opbouwen. Een online evenement mét interactie en mét beleving: ‘Vanuit de studio bij Luxonos in Soest hebben we het gehad over wat er allemaal mogelijk is qua online, hybride en offline evenementen in deze tijd en hoe wij denken dat dit er dan uit zou kunnen zien.’ Dit hele event is gemaakt door en voor ondernemers aangesloten bij ZEPnl.

Wil je het hele online event terugkijken of de fotoreportage van behind-the-scenes zien? Dat kan op zepnl.nl/online_event_2020

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!