ZEPnl kijkt vooruit naar 2030 tijdens landelijk eventZEPnl kijkt vooruit naar 2030 tijdens landelijk event
Back Back Nieuws

ZEPnl kijkt vooruit naar 2030 tijdens landelijk event

04 november 2021

ZEPnl organiseert op maandag 6 december haar derde landelijk event bij The B House van het Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Hét event voor zelfstandig ondernemers in de eventbranche, die positief hun eigen toekomst en die van hun omgeving willen veranderen.

Dit jaar staat vooruitkijken naar 2030 op het programma! Hoe ziet de wereld in evenementenland er dan uit en wat betekent dit voor de ondernemers in deze branche. De Gastsprekers van dit evenement zijn de Fountainheads. Met hun Wake-Up Call roepen zij eventondernemers op op het de dag na het evenement anders te doen dan ze het tot nu toe deden. Als eventondernemers namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Stip op de horizon 

'We hebben met z’n allen rare tijden achter de rug en zitten er misschien zelfs nog wel middenin', zegt Natasja Torcqué, founder van ZEPnl, 'Met dit event willen we de beslommeringen van nu loslaten en eventondernemers verder laten kijken dan de dag van morgen en verder dan een ondernemersjaar. Wat is hun stip op de horizon en wat wordt dan de eerste stap die ze moeten gaan zetten om daar te komen. Wat als alles kan en mag? Wat is dan hun toekomst/droom/ambitie?'

Over ZEPnl

ZEPnl is een zakelijke community voor ondernemers in de evenementenbranche. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. Het ZEPnl platform draait om samen groeien als ondernemer en professional, door met elkaar te verbinden, kennis te delen en samen te kunnen werken aan grote projecten.

Meer weten over ZEPnl en het derde landelijke ZEPnl evenement? Check zepnl.nl voor meer informatie,

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!