ZEPNL Events 2019 in het teken van kennisdelenZEPNL Events 2019 in het teken van kennisdelen
Back Back Nieuws

ZEPNL Events 2019 in het teken van kennisdelen

03 december 2019

Maandag 9 december wordt het tweede landelijke event van ZEPnl georganiseerd bij Mindcenter Vianen. Het ZEPnl event is hét event voor zelfstandig ondernemers in de eventbranche, voor zowel eventmanagers en eventbureaus als toeleveranciers. Het ZEPnl event staat volledig in het teken van kennisdelen. Alle expertsessies worden gegeven door eventprofessionals aangesloten bij ZEPnl.

Leren van een echte rot in het vak

ZEPnl heeft Harry de Winter, al meer dan 35 jaar werkzaam in de entertainmentindustrie, bereid gevonden als keynotespreker zijn kennis te delen over de ontwikkelingen in de branche. Hij komt zijn verhaal vertellen over hoe het vroeger was, wat er tot nu toe is veranderd en hoe hij de toekomst van de evenementenbranche ziet. Dit is de kans om te leren van een echte rot in het vak. Je kunt Harry alles vragen wat je altijd al wilde weten over de ontwikkelingen in de branche.

Kennisdelen

Onze experts gaan interactief met de deelnemers aan de slag om hun kennis in hun vakgebied te delen. Bijvoorbeeld hoe je een event strategisch kunt inzetten om resultaat te behalen, Wat er nodig is om je bezoeker te verleiden naar het evenement te komen of wat er nou allemaal bij komt kijken wanneer je een foodtruck festival organiseert. En nog veel meer. Alle expertsessies kun je hier terugvinden.

Als lezer van Events heb je met vouchercode zepnlevents € 30,00 korting op de toegangsprijs. Je betaalt dan slechts €69,00 excl. BTW.

ZEPnl

ZEPnl is een zakelijke community voor ondernemers in de eventbranche, onderverdeeld in de regio’s Utrecht (ZEP030), Amsterdam (ZEP020) en Rotterdam (ZEP010). Maandelijks vinden er regionale bijeenkomsten plaats bij steeds een andere evenementenlocatie in deze betreffende regio. Met verschillende expertises bouwen we aan een krachtig fundament binnen de wereld van evenementen. Het ZEPnl platform draait om samen groeien als ondernemer en professional, door met elkaar te verbinden, kennis te delen en samen te kunnen werken aan grote projecten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!