Back Back Nieuws

Zelf zakelijke uitnodigingen maken bij Poobies

17 juli 2012
Poobies bestaat tien jaar en geeft daarom 10% korting op alle kaarten. In die tien jaar heeft het bedrijf een organische groei meegemaakt van een paar voorbeeldkaarten op de website in 2002 naar ongekend veel mogelijkheden anno 2012. Inmiddels zijn voor alle gelegenheden in een handomdraai originele (reclamevrije) kaarten te maken. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

 

Zelf aan de slag

De gebruiksvriendelijke website leidt de bezoeker naar voorbeelden en thema’s, maar de creatieveling kan ook zelf aan de slag gaan met een blanco kaart. Poobies staat niet stil en komt steeds weer met nieuwe afbeeldingen, thema’s en kleuren.

 

Eigen look & feel

Door te spelen met al die mogelijkheden kunnen bedrijven hun eigen look & feel creëren voor een persoonlijke uitnodiging, een bedrijfsfeest of een zakelijke kerstkaart. Helemaal persoonlijk wordt het wanneer een foto van het personeel of het kantoor verwerkt wordt in de kaart.

 

Van proefdruk naar origineel

De kaarten worden een dag na de bestelling afgeleverd en full colour gedrukt op mooi, stevig papier (300 grams). Dubbele kaarten worden voorzien van een vouwnaad en bij de verschillende maten zijn direct de juiste enveloppen mee te bestellen. Een proefdruk van het eigen ontwerp is voor € 2,50 te bestellen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!