Zeilschip Bounty verwelkomt Oekraïners!Zeilschip Bounty verwelkomt Oekraïners!
Back Back Nieuws

Zeilschip Bounty verwelkomt Oekraïners!

29 maart 2022

Iedere maand vaart Zeilschip Bounty meerdere malen uit met gasten om even te ontsnappen aan het dagelijks leven en te genieten van een ééndaagse vakantie. Doormiddel van een prachtig dwars getuigd zeilschip krijg je aan boord van de Bounty een echte Gouden Eeuw-ervaring met 21eeuwse luxe. Zeilschip Bounty biedt aan alle Oekraïense gasten een gratis meezeilactie om even te ontsnappen aan alle ellende waar zij nu door heen gaan.

Kick-off April Support Oekraïne maand

Ook de crew van zeilschip Bounty wil graag iets betekenen voor deze groep mensen. Met dank aan Mascha Chang en in samenwerking met Alex van Klaveren, eigenaar van Zeilschip Bounty, wordt a.s. zondag 3 april een vaartocht gehouden als kick-off van April Support Oekraïne maand. De hele maand April mogen Oekraïense gasten gratis meevaren met onze betalende gasten en zullen wij er alles aan doen hen een moment van rust, ontspanning en veiligheid te bieden.

‘Natuurlijk willen we zoveel mogelijk mensen uit Oekraïne deze rust aanbieden en gunnen. Wil jij nu net als de crew op een andere manier je steentje bijdragen of wil je graag aansluiten bij de Crew, dan ben je ook van harte welkom!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!