Back Back Nieuws

Zeilschip Bounty studio voor BNR Nieuwsradio

28 april 2016
BNR Nieuwsradio zal 3 mei een uitzending verzorgen tijdens het netwerk evenement aan boord van Zeilschip Bounty. Het is een radioprogramma voor en door ondernemers in Nederland en wekelijks wordt een andere regio aangedaan. Landelijke actualiteiten en beslissingen worden aan de kaak gesteld waarbij besproken wordt hoe hier lokaal invulling aan gegeven wordt.

Ondernemersboegbeelden
Tijdens de uitzending van BNR Gangmakers zullen er 4 gasten plaatsnemen bij presentator Maarten Bouwhuis. De vier gasten zijn zogeheten ‘ondernemersboegbeelden’: ondernemers die lokaal hun sporen hebben verdiend en met hun kennis en ervaring de discussie vooruit helpen. Ook is er is een 5e microfoon aanwezig, een interruptiemicrofoon, voor deelnemers die een bijdrage willen leveren aan de discussie. Het thema wat aan bod komt betreft crowdfunding en andere alternatieve financieringsvormen.

Ben je zelf ondernemer uit de regio (geen ZZP-er) en wil je naast het netwerken met collega ondernemers ook deelnemen aan een discussie over landelijke actualiteiten en beslissingen welke ook invloed hebben op uw bedrijfsvoering, dan kun je je nog aanmelden voor dit kosteloze evenement aan boord van Zeilschip Bounty gelegen in de Bataviahaven te Lelystad. Dit is tevens een uitgelezen kans om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij andere ondernemers in heel Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!