Zeilschip Bounty mag weer varen! Zeilschip Bounty mag weer varen!
Back Back Nieuws

Zeilschip Bounty mag weer varen!

07 april 2021

Zelfs tijdens de coronapandemie is het mogelijk om veilig lekker buiten te sporten. Zeilen is een buitensport en kan een prima oplossing zijn voor kleine gezelschappen om lekker samen te genieten van de vrijheid in de buitenlucht.

Start zeilactiviteiten

Ga op ontdekkingsreis met het prachtige traditioneel getuigde zeilschip Bounty. Ervaar op luxe en comfortabele wijze van nu een onvergetelijke Gouden Eeuw-zeilbelevenis. Per april is het schip open en starten de zeilactiviteiten. Na uitvoerig contact met de gemeente Lelystad en veiligheidsregio Flevoland is het duidelijk geworden dat een zeiltocht met verschillende groepjes van maximaal 4 personen op coronaveilige wijze kan worden uitgevoerd. Actief zeilen is een sport, buiten zijn en gezond bewegen geeft energie!

Jongerenprojecten

Naast de reguliere individuele zeiltochten is Zeilschip Bounty bezig met het opzetten van jongerenprojecten. Het is gebleken dat daar veel behoefte aan is. Het is mogelijk voor jongerenorganisaties en opleidingsinstanties om subsidies te krijgen vanuit de overheid om activiteiten te organiseren voor deze doelgroep.

Coronaprotocol

Jongeren t/m 26 jaar zijn buiten niet verplicht om 1,5-meter afstand te houden als ze aan boord zijn. Alle deelnemers ouder dan 27 jaar zullen wel aan de 1,5-meterrichtlijnen moeten voldoen. Zeilschip Bounty vaart uiteraard volgens de RIVM-richtlijnen. Bekijk het COVID19 protocol op www.zeilschipbounty.nl

Fotografie: @TontenBrinke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!