Back Back Nieuws

Zeil- en Partyship Bounty aanwezig bij Koningsvaart

24 april 2013
Maar liefst 250 zeil- en motor schepen zijn uitgenodigd voor de Koningsvaart. Zij zullen de gehele route waarlangs de Koning zijn schip ‘De Groene Draeck’ leidt voorzien van een nautische erehaag.  Forse eisen werden gesteld aan deelname. Zo mag de Koningsvaart geen commerciële insteek hebben en is deelname geheel vrijblijvend. Het meedoen brengt daarom voor de grotere schepen veel kosten met zich mee en vele tallships zullen dan ook niet aanwezig zijn.

Bijzondere rol
Langs de route worden diverse optredens verzorgd op gebieden van sport, muziek, dans en cultuur. Zeil- en Partyship Bounty behoort tot één van de schepen die benaderd werd, tot grote verassing van schipper Alex van Klaveren, om een bijzondere rol te vervullen. Welke rol is nog een verassing zegt Alex van Klaveren, maar hij adviseert goed op te letten tijdens de TV uitzending gedurende de Koningsvaart.

Om deze deelname te vieren biedt Zeil- en Partyship Bounty zeil liefhebbers de mogelijkheid om tegen vergoeding de laatste Koninginnenacht 29 april 2013 van 21:00 – 00:00 een prachtige tocht met spectaculaire LED verlichting in rood, wit, blauw en oranje mee te maken op ’t IJ te Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!