Back Back Nieuws

Zeelandhallen Goes breidt uit

10 september 2006



Het nieuwbouwproject van Zeelandhallen Goes bereikt op dinsdag 12 september het hoogste punt in de bouw. De beurslocatie breidt op dit moment uit met een derde hal. Deze nieuwe hal wordt voorzien van moderne isolatie waardoor deze niet alleen geschikt is voor uiteenlopende beurzen maar ook voor grotere evenementen en muziekconcerten. Naast de nieuwste hal wordt ook een groot leisure-centrum gerealiseerd.

Zeelandhallen Goes verwacht op dinsdag 12 september het hoogste punt in de nieuwbouw te bereiken. Op dit moment wordt een derde hal gerealiseerd die aan de buitenzijde een hoogte krijgt van 14 meter. De nieuwe, moderne en goed geïsoleerde hal is geschikt voor beurzen, maar ook voor uiteenlopende (muziek)evenementen. Exploitant Libéma verwacht dat de hal dit najaar gebruiksklaar zal zijn.

De bestaande beurshallen van Zeelandhallen Goes zijn circa 10.000 m² groot en worden momenteel gerenoveerd. De derde hal wordt circa 4.800 m² groot. Daarnaast wordt een leisure-centrum gebouwd met daarin een servicebioscoop met vier zalen en in totaal circa 700 zitplaatsen. Het wokrestaurant in dit centrum krijgt circa 500 zitplaatsen en het bowling- en biljartcentrum telt 12 bowlingbanen en 17 biljart-, snooker- en caramboltafels. De moderne fitnessruimte is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over alle moderne voorzieningen voor onder meer groepsfitness en spinning.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!