Back Back Nieuws

Zakelijke VIP Packages voor Hed Kandi The Show

02 februari 2011
Hed Kandi staat al ruim 11 jaar synoniem voor de beste funky house en classy club sounds en is bekend van hun internationale feesten. Hed Kandi komt op zaterdag 19 maart 2011 naar Amsterdam voor een internationaal dansspektakel van ongekende omvang; Hed Kandi The Show. Dit jaar met een Golden VIP deck! BOOKX is aanbieder van deze exclusieve VIP Packages.

 

Hed Kandi The Show

Speciaal voor Hed Kandi wordt de Heineken Music Hall omgetoverd tot een Grand Ballroom met een spectaculair muzikaal programma, overweldigend entertainment en decor. Een glamourland met de decadentie van de Baoli in Cannes, de mystiek van de Panorama bar in Berlijn en de uitbundigheid van de Pacha op Ibiza. Deze show vol glitter en glamour wordt een hoogtepunt in de rijke Hed Kandi historie.

 

VIP Packages

The star of the evening zijn samen met je vrienden, medewerkers of relaties? Nodig ze uit voor de Hed Kandi The Show. De VIP Packages zijn uniek en bieden o.a. VIP parking, VIP entree, heavenly Kandi Hostesses, exclusieve toegang tot het Golden VIP deck en gedurende de hele avond open bar met diverse warme snacks.

 

Meer informatie

BOOKX, aanbieder van exclusieve arrangementen, biedt deze exclusieve VIP Packages aan. BOOKX is te bereiken via info@bookx.nl of tel. 020-6757474.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!