Back Back Nieuws

Zakelijke mogelijkheden tijdens de Winter Efteling

02 november 2015
De Efteling hult zich van 12 november 2015 tot en met 31 januari 2016 in winterse sferen. 'Aangekleed met knisperende vreugdevuren, guirlandes met duizenden lichtjes en speciale winterattracties is de Winter Efteling een unieke beleving, ook voor de zakelijke gast', stelt het park. 'Het winterse park biedt een prachtig decor voor een onvergetelijk evenement. Denk aan relatie-evenementen zoals kerstdiners, nieuwjaarborrels en kick-offs'. Events in deze periode zijn extra winters aan te kleden met onder meer een paardentram om relaties te vervoeren of een gepersonaliseerd moment rond een vreugdevuur. Ook behoort een overnachting in de nieuwe groepsaccommodaties van Efteling Bosrijk tot de mogelijkheden. In de wintermaanden is de Sprookjesmusical Pinokkio eveneens te zien in het Efteling Theater. Bedrijven kunnen deze musical exclusief inzetten voor bijvoorbeeld een familiedag.

Alleen tijdens de Winter Efteling
Het team vertelt verder: 'Rondom de vreugdevuren is het goed toeven met een glaasje glühwein of een mok warme chocolademelk. Een Efteling-sleutelier kan de aanwezigen rond het vuur verwonderen met een bedrijfssprookje op maat. Samen stilstaan bij behaalde resultaten of vooruit blikken naar de toekomst. Het gospelkoor zorgt rondom het vreugdevuur voor muzikale klanken'. Om de winterse evenementbeleving af te maken kunnen deelnemers door het Park worden vervoerd in een winterse paardentram. Speciaal tijdens de Winter Efteling zijn er bijzondere winterattracties zoals het overdekte IJspaleis met binnen- en buitenschaatsbaan en een sneeuwglijbaan.

Efteling Theater: Sprookjesmusical Pinokkio
Tijdens de wintermaanden is de nieuwe familievoorstelling Pinokkio exclusief te zien in het Efteling Theater. Alexandra Alphenaar kruipt voor deze sprookjesmusical in de huid van Fee en 4 jongens spelen afwisselend de rol van Pinokkio, met een unieke houten pop. Naast de vaste kinderrollen spelen iedere speeldag maar liefst 30 kinderen eenmalig mee. Ook voor bedrijven is het mogelijk om bijvoorbeeld de kinderen van hun medewerkers hiervoor op te geven. Zo staan zij tijdens de exclusieve voorstelling van het bedrijfsevenement in de schijnwerpers.

Nieuwe groepsaccommodaties in Efteling Bosrijk
Vakantiepark Efteling Bosrijk is sinds deze zomer uitgebreid met 400 bedden, verdeeld over 51 nieuwe accommodaties. Nieuw in het vakantiepark zijn de groepsaccommodaties, waarmee overnachten in de Efteling voor grotere groepen mogelijk wordt gemaakt. Er zijn acht Boshoeves voor 12 personen gerealiseerd, die eenvoudig door middel van schakeling voor 24 personen geschikt kunnen worden gemaakt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!