Zakelijke Kerstmarkt in Nederlands OpenluchtmuseumZakelijke Kerstmarkt in Nederlands Openluchtmuseum
Back Back Nieuws

Zakelijke Kerstmarkt in Nederlands Openluchtmuseum

21 augustus 2020

Elk jaar weer breken talloze managers -en vaker nog hun rechterhanden- er de nek over: het kerstgeschenk en de jaarafsluiting.

Folders met pakketten, belevenisbonnen en aangeklede borrels stapelen zich op. Dat het geijkte kerstpakket op z’n retour is, moge duidelijk zijn. Maar hoe besteed je het eindejaarsbudget dan zó dat al je mensen er blij van worden? Zelf kiezen is sterk in opkomst, maar een bon is best onpersoonlijk. En hier komt het plannen van een uitje ook nog eens bij kijken. Wat als je die twee kunt combineren? Wil je dit jaar eens écht wat anders? Gezellig, gewaardeerd en geheel naar eigen wens? Dat kan in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

In het Nederlands Openluchtmuseum sla je namelijk twee vliegen in één klap: zelf je cadeau uitzoeken op de kerstmarkt en tegelijkertijd sfeervol het jaar afsluiten met al je collega’s. Een kerstpakket en -uitje in één! In oer-Hollands winterse sferen in de buitenlucht schaatsen, sleeën, of genieten van koek & zopie. Vuur om je handen aan te warmen. Lampjes die je weg verlichten. Eten en drinken, muziek, een pubquiz of een gezamenlijk spel. Afsluiten met een diner in de Kasteelboerderij of wellicht een spetterend feest in Loods Goes.

Van 14 tot en met 18 december 2020 sta je middenin in het museumpark op de meest sfeervolle kerstmarkt waar je zélf je cadeau(s) mag uitkiezen. Uitje en geschenk in één dus, met veel ruimte voor eigen invulling.

Foto > Babet Hogervorst

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!