Zakelijk dineren bij LIZ RestobarZakelijk dineren bij LIZ Restobar
Back Back Nieuws

Zakelijk dineren bij LIZ Restobar

22 december 2023

Sinds begin september zijn de deuren van LIZ Restobar geopend. Ongedwongen genieten op een bijzondere locatie. Met pure smaken, toegankelijk én lekker. ‘We openden met LIZ een informele, eigentijdse restobar voor mensen die van lekker eten houden. Van een lunch tot aan een avond gezellig tafelen, je kunt sinds september bij ons terecht’, vertelt eigenaar en ondernemer Peter-Paul Swijnenburg.

LIZ Restobar is gevestigd op een unieke plek; de monumentale stallen van Kasteel Amerongen. Het uitzicht op het kasteel aan de ene kant en een kijkje in de keuken aan de andere kant van het restaurant zorgen voor een uitzonderlijke en open sfeer. LIZ zit op de plek waar voorheen Restaurant Bentinck zat. ‘Het is een bijzondere locatie, dat perfect past bij dit nieuwe concept’, aldus Peter-Paul Swijnenburg.

Zakelijk genieten

Naast de restobar biedt LIZ ruimtes die zich perfect lenen voor zakelijke borrels, lunches en diners. De Chef’s table is een bijzondere ruimte op de vide van het restaurant met uitzicht op de keuken. Zo kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen dankzij de glazen wand over de gehele lengte van de ruimte. Een stijlvolle ruimte met een twist, wat elk zakelijk diner net even anders maakt dan anders. In de Wijnkamer, de voormalige zadelkamer, snap je meteen waarom de ruimte deze naam draagt want je geniet, omringd door honderden flessen wijn. Allemaal in een nieuw jasje gestoken en helemaal passend bij het nieuwe concept.

Klassiek en dagvers

De nadruk ligt op klassieke gerechten met dagverse producten. Groente, fruit en kruiden geoogst uit de moestuin gelegen op het kasteelterrein spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast werken ze met duurzame, kwalitatieve vis- en vleessoorten. Pure smaken, verse en lokale producten, toegankelijk én lekker zijn de kernwaarden waar LIZ voor staat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!