Back Back Nieuws

Zakelijk bijeenkomen in Snowplanet

19 augustus 2008
Tijdens het weekend van 6 en 7 september opent Snowplanet in Spaarnwoude de deuren voor haar publiek voor de start van het winterseizoen. Bezoekers krijgen de gelegenheid om tijdens dit weekend een gratis proefles skiën of snowboarden te volgen; de doorgewinterde sporter kan gaan telemarken of snowbiken.

Tevens vinden er demonstraties van de ski- en snowboardclubs plaats, die het publiek kennis laten maken met het freestylen en slalommen. Rond de klok van vijf uur zal, net als in Oostenrijk, de après-ski los barsten met live muziek in het après-ski café Rudi’s. 

Zakelijk bijeenkomen
"Ook toont SnowPlanet in dat weekend dat het zoveel meer is dan sneeuw alleen," aldus Melanie Geels, marketing manager van SnowPlanet. "SnowPlanet biedt alle faciliteiten om een zakelijke of informele bijeenkomst te combineren met sportieve ontspanning. Naast de piste met echte sneeuw beschikt SnowPlanet over faciliteiten als een après café, een grill & fondue restaurant, een à la carte restaurant, diverse bars en een uitgebreid zalencomplex voor vergaderingen, evenementen en bedrijfsfeesten". 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!