Zakelijk bijeenkomen in het groen op de VeluweZakelijk bijeenkomen in het groen op de Veluwe
Back Back Nieuws

Zakelijk bijeenkomen in het groen op de Veluwe

25 april 2023

Zakelijk bijeenkomen in het groen? Dan is de Veluwe de plek bij uitstek. Omgeven door de rust van de uitgestrekte natuur van het nationale park, biedt de hele omgeving rondom de Veluwe de perfecte ontsnappingsmogelijkheid uit drukte van het dagelijks leven. De groene omgeving is bezaaid met verschillende typen locaties, speciaal voor zakelijke bijeenkomsten. Deze locaties variëren van moderne conferentiecentra tot sfeervolle boerderijen en landhuizen. Wil je het meeste uit jouw meeting halen? Combineer je bijeenkomst dan vooral ook met de voordelen van een wandeling, fietstocht of buitenmeeting in het inspirerende groen.

Vergaderen in het groen wordt in Het Nationale Park De Hoge Veluwe naar een nieuwe dimensie getild. Middenin de natuur vind je hier het Park Paviljoen, een moderne locatie met state-of-the-art vergaderzalen, alle mogelijke voorzieningen en prachtige uitzichten. Want de natuur brengt altijd nieuwe, heldere inzichten! Op het buitenterrein zijn evenementen mogelijk tot meer dan 2.000 personen, daarnaast biedt het 5.400 hectare tellende natuurgebied unieke mogelijkheden voor verschillende buitenactiviteiten om even helemaal los te komen uit je dagelijkse ritme. Houthakken, ijsbaden, een workshop fotografie, WerkWandelen of een buitenborrel onder de ondergaande zon.Con

Respect voor de natuur staat centraal bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe, duurzaamheid speelt altijd een belangrijke rol. Kies je voor een evenement in het Park, dan draag je direct bij aan het behoud van dit prachtige gebied.

Centraal in Nederland: Harderwijk

Op slechts een uurtje rijden vanaf de Randstad – met de files de goede kant op – ligt Harderwijk. In de bruisende Hanzestad is heel veel mogelijk, in de stad zelf, op het water van het vlakbij gelegen Veluwemeer of in het bos. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn er in Harderwijk verschillende inspirerende locaties, zoals Van der Valk Harderwijk, Congrescentrum B&I, Hotel Baars, Kok Experience of het Dolfinarium. Combineer jouw zakelijke evenement met een heerlijk exclusief sterrendiner bij een van de door Michelin onderscheiden restaurants in de regio, blus even uit tijdens een comfortabele overnachting of leer elkaar beter kennen tijdens een activiteit op de Veluwe of op het water. In de omgeving kun je paling roken, op avontuur in het klimbos, rondrijden op een Fatmax, uitwaaien aan een van de vele stranden van het Veluwemeer, surfen bij Telstar of wandelen over de boulevard van Harderwijk.

Jouw congres met uitzicht op wilde dieren

Midden in het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo ligt het Safari Meeting Centre.
Deze bijzondere evenementenlocatie bestaat uit een Auditorium met aangrenzende Foyer, 5 sfeervolle lodges en het Safari Restaurant.  Het Auditorium is met 500 zitplaatsen perfect geschikt voor plenaire programma’s, terwijl de lodges slim in te zetten zijn voor groepen van 20 tot 100 personen. De lodges zijn uitermate geschikt als workshop- of subsessieruimte maar zijn ook geschikt om in een intieme setting een vergadering of trainingen te houden. Vanuit de lodges hebben gasten uitzicht op het tropisch regenwoud van de Bush of de savanne van de Safari.

In het vernieuwde Bush Restaurant, midden in het tropisch regenwoud, kun je je evenement afsluiten met een uitgebreid diner of starten met een ontbijt. Hier word je verrast met thematische gerechten, of juist een heerlijk ontbijt van dagverse duurzame producten van lokale leveranciers.

Werelts vergaderen in het groen

De Veluwe als achtertuin is misschien wel het grootste USP van hotel en evenementenlocatie De Werelt in Lunteren. Maar met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre, 125 hotelkamers is het ook binnen goed toeven. Bij De Werelt ontvang je moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen voor jouw beurs, symposium of meerdaagse congres. De rust, ruimte en natuur rondom, maken de locatie ook uitermate schikt voor heidagen. Het is de perfecte plek om kennissessies af te wisselen met outside-the-box-activiteiten als een brainstorm in het bos, een bootcamp of vergaderwandeling. Bij meerdaagse vergaderingen sla je ’s ochtends de ramen open voor een frisse bosgeur, trek je een paar baantjes in het zwembad, geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet en begin je je dag vol energie!

Benieuwd naar alle mogelijkheden in het groen op de Veluwe? Vind de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres via Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen.

Tekst: Mahlee Plekker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!