Zakelijk bijeenkomen dichtbij stad en groen in regio ArnhemZakelijk bijeenkomen dichtbij stad en groen in regio Arnhem
Back Back Locaties

Zakelijk bijeenkomen dichtbij stad en groen in regio Arnhem

12 mei 2022

De bakens verzetten en de boel even opschudden kan nergens beter dan in de regio Arnhem. Ga jij voor een event in de bruisende binnenstad of juist in de uitgestrekte natuur? In de regio Arnhem hoef je niet te kiezen… Wij zetten alle zakelijke locaties dichtbij stad en groen voor je op een rij.

Ontdek in de regio Arnhem hoe inspirerend weelderig groen kan zijn! Hier is een heisessie écht een heisessie. En ben je op zoek naar een prikkelende vergaderruimte of congreslocatie waar je je fantasie de vrije loop kunt laten?

  • Nederlands Openluchtmuseum
    Nederlands Openluchtmuseum
  • Regio Arnhem
    Regio Arnhem

Hier kun je vergaderen vlakbij schitterende natuur en te midden van wilde dieren. Of ga het centrum in en proef de energie van de stad. Inspiratie genoeg dus. De volgende zakelijke locaties ontvangen je met open armen:

Safari Meeting Centre - Burgers’ Zoo

Ontdek het luxe Safari Meeting Centre in het Burgers’ Zoo. Het zakelijke congrescentrum ligt midden tussen de Bush, Desert, Ocean en Safari van het dierenpark. Zo geniet je tijdens jouw congres, vergadering, training of feest van een overweldigend uitzicht op het tropisch regenwoud en de Afrikaanse savanne.

Het Safari Meeting Centre is geschikt voor elk type zakelijke bijeenkomst. De royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal en luxe vergaderlodges in Afrikaanse stijl laten gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter op alle gasten. Alle ruimtes zijn van alle gemakken voorzien zodat je zelf nergens aan hoeft te denken. Hier wordt elk event een succes, of het nu gaat om een zakelijke borrel, congres of personeelsfeest.

Nederlands Openluchtmuseum

Bij het Nederlands Openluchtmuseum ben je aan het juiste adres voor een bedrijfsuitje, evenement, vergadering, diner of feest. Schrijf geschiedenis met je event op dit uitgestrekte natuurlijke museumpark aan de rand van Arnhem. Ontdek alle mogelijkheden voor een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst. Het Nederlands Openluchtmuseum beschikt over een mooi aantal authentieke historische locaties, die ooit ergens in Nederland hebben gestaan, voor diverse gelegenheden.

Deze bijzondere locaties bepalen de sfeer en vertellen een eigen verhaal. Van een industriële loods tot sfeervolle kasteelboerderij, nostalgische bierbrouwerij tot authentieke loods. Dag en avond, zomer en winter. Je kunt een bijeenkomst zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Het Nederlands Openluchtmuseum heeft alles in huis en verzorgt jouw event tot in de puntjes.

Ken je deze locaties al?

In het hart van Arnhem vind je Rozet, een levendig cultuurhuis. En zo’n culturele omgeving werkt inspirerend! Van een sneldichter die de notulen van de vergadering verdicht tot een collectie boeken die zij over jouw thema's verzamelen in de bibliotheek. Hier maak je van jouw bijeenkomst een bijzondere beleving.

Wees welkom bij Stadstheater & Musis Arnhem, groots en midden in het groen. Hier vind je grote theaterzalen en schitterende foyers tot rijk aangeklede vergaderzalen. Of kies je liever voor een locatie achter de schermen: een brainstormsessie in de kleedkamer waar wereldsterren stonden, een vergadering in de artiestenfoyer of een break-out in een repetitieruimte? Er zijn oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Energie & Milieutechnologie

Organiseer je een evenement in de energie en milieutechnologie (EMT), dan moet je in de regio Arnhem zijn! Alle faciliteiten en expertise zijn hier aanwezig. Denk aan het innovatieve Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem, waar zich steeds meer EMT-bedrijven vestigen. Zo’n omgeving draagt direct bij aan het succes en de uitstraling van je evenement. Of het nou gaat om kleine vergaderingen, livestreams in een studio of om grote events met 1.000 personen: alles is mogelijk op IPKW.

Benieuwd naar alle mogelijkheden dichtbij stad en groen in regio Arnhem? Vind de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!