Zó haal je een optimale ROI  uit je personeels- of relatie-eventZó haal je een optimale ROI  uit je personeels- of relatie-event
Back Back Visie

Zó haal je een optimale ROI uit je personeels- of relatie-event

25 oktober 2021

Yes! Eindelijk is het weer mogelijk om live events te organiseren! Gelukkig maar, want na al die maanden social distancing en online meetings staan we te popelen om elkaar weer ‘in het echt’ te ontmoeten en in de ogen te kunnen kijken. En hoeveel spannende, creatieve online initiatieven de afgelopen periode ook het licht zagen, iedereen heeft inmiddels behoefte aan belevenissen met persoonlijk contact en interactie; ervaringen waarover je nog lang napraat en blijvend een mooie herinnering houdt. Dat geldt ook voor jouw relaties en je medewerkers.

Het perfecte moment voor een event

Dat maakt dat het nu het perfecte moment is om te gaan nadenken over het organiseren van een event waarbij je medewerkers en/of je relaties elkaar weer live kunnen ontmoeten - bijvoorbeeld om ze te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in de afgelopen periode. Daar doe je deze mensen niet alleen een plezier mee; groot voordeel van zo’n live event is dat het de gelegenheid bij uitstek is om het verhaal van je product, merk of organisatie te vertellen.

ROI

Een live event voor je medewerkers of relaties vraagt uiteraard om een investering. Wat die investering oplevert (je Return On Investment), lijkt op het oog lastig vast te stellen: je ervaart wel dat mensen het waarderen, maar dat gevoel is lastig te kwantificeren. In deze whitepaper legt MGen je uit hoe je voorafgaand aan je event meetbare doelen kunt stellen en hoe je achteraf kunt zien in hoeverre je deze hebt gerealiseerd.

Benieuwd hoe jij een optimale ROI behaald uit je personeels-of relatie-event? Download hier de volledige whitepaper en maak gebruik van de expertise van MGen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!