Back Back Nieuws

'YOU' centraal tijdens Hospitality Congres 2007

28 augustus 2007
De HSMAI organiseert in het NH Barbizon Palace te Amsterdam haar jaarlijkse Sales, Marketing & Communicatie Congres voor professionals in de Gastvrijheidindustrie op vrijdag 5 oktober. Het thema dit jaar is: YOU.

Zowel Elsevier als Time Magazine refereerde eind vorig jaar in spraakmakende omslagartikelen nadrukkelijk naar de toegenomen ‘macht van de consument’. Time Magazine verkoos hierbij de consument (YOU) zelfs tot ‘Person of the Year’. Deze keuze was dusdanig opvallend dat het wereldwijd vrijwel overal het nieuws haalde. Reden genoeg voor de HSMAI om voor 2007 ‘The Consumer Age’ (de branche beheert…. maar de consument regeert!) als jaarthema te kiezen en de consument vanuit een diversiteit aan invalshoeken te belichten.

Op 5 oktober staat de Sales, Marketing & Communicatie professional zélf als klant centraal bij de HSMAI. Die dag delen tien experts hun visie en ervaringen met betrekking tot relevante trends op het veelzijdige commerciële vakgebied.

Hans Poortvliet, managing director HSMAI Nederland: “Waren het vorig jaar nog vooral de vele nieuwe communicatiekanalen en technieken die het speerpunt van de programmering vormden, dit jaar belichten we ook een aantal opvallende ontwikkelingen en tendensen binnen de meer traditionele competenties waar professionals mee te maken hebben.”

De HSMAI wil dit jaar overigens niet alleen op de dag zelf, maar ook vooraf- en na afloop van het congres geïnteresseerden zoveel mogelijk interactief blijven informeren over de ontwikkelingen en toepassingen op hun vakgebied. Zo werd recentelijk via diverse mailings de ontvanger de uitgenodigd ‘live’ kennis te maken met toepassingen op onder andere ‘Google Earth, YouTube, Hyves etc. Op dit moment worden bezoekers uitgenodigd omzijn/haar eigen YOU profiel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!