Yoga op je kamer bij Eden HotelsYoga op je kamer bij Eden Hotels
Back Back Nieuws

Yoga op je kamer bij Eden Hotels

19 september 2018

Om gasten te helpen fit en scherp te blijven lanceert Eden Hotels iets nieuws: de yogamat. Yoga is dé manier om balans te vinden. Altijd en overal, dus ook op reis. Eden Hotels is de eerste hotelgroep in Nederland die elke gast, ongeacht kamertype of -prijs, een gratis mat aanbiedt om te gebruiken tijdens het verblijf. Doel van dit gezonde initiatief is dat gasten zich happy voelen, zowel mentaal als fysiek. Ideaal om de dag in alle rust te beginnen of af te sluiten in de hotelkamer, of juist om mee te nemen naar het strand of het park.

Mooi meegenomen

Ondanks dat de hotels van Eden Hotels zich in het hart van grote en middelgrote steden bevinden, zijn de kamers een oase van rust. Met de yogamat is een zenmomentje dus zo gepakt. Een gezonde en duurzame lifestyle is veel meer dan een trend, ook bij Eden Hotels. De hotelgroep is al enige tijd op de groene toer, met gezonde gerechten op basis van lokale producten, urban biking en nu yogamatten als vast onderdeel van de Eden Essentials. Iedere gast kan bij de receptie gratis een matje afhalen om in alle rust de eigen yogaroutine te doen tijdens het verblijf. Voor beginners is er een guide met basis yoga oefeningen beschikbaar. Bij het uitchecken levert de gast het matje weer in, zodat hij gereinigd kan worden voor de volgende yogi.

Balans in de drukte

Léon Dijkstra, directeur van Eden Hotels over de nieuwe Eden Essential: 'Bij Eden vinden we het belangrijk dat gasten zich goed voelen. Onze kamers, onze service en onze medewerkers zorgen er samen voor dat iedereen tot rust komt. Of het nu een verblijf voor zaken of juist voor ontspanning is. De yogamatjes die we in alle hotels aanbieden passen helemaal bij Eden. Het geeft gasten de flexibiliteit om op een moment en plek naar keuze zelf met yoga aan de slag te gaan. Dat kan op de kamer, maar ook buiten. Elke stad heeft stille plekjes, zelfs midden in het centrum. En balans vinden in de drukte is precies waar het bij yoga om gaat.'

Over Eden Hotels

Eden Hotels is een oer-Nederlandse hotelfamilie die al sinds 1947 zorgt voor een lokale beleving en blijvende herinneringen. Een groep van unieke stadshotels waar niet alleen alle 'basics' dik in orde zijn, maar waar vooral gastvrijheid de belangrijkste pijler is. Eigenwijs, persoonlijk, fris en uniek: zo kenmerken de 14 eigen Eden Hotels zich. Eden Hotels omvat drie gerenommeerde hotelmerken: Eden Hotels, Hampshire Hotels en Holiday Inn. De eigen hotels bestaan uit het American Hotel Amsterdam, The Lancaster Hotel Amsterdam, Eden Hotel Amsterdam, Eden Rembrandt Square Hotel Amsterdam, The Manor Amsterdam, City Hotel Hengelo, Crown Hotel Eindhoven, Babylon Hotel Den Haag, Designhotel Maastricht, City Hotel Groningen en Oranje Hotel Leeuwarden, Hampshire Theatre District Hotel Amsterdam, Hampshire Savoy Hotel Rotterdam en Holiday Inn Eindhoven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!