YAYS opent nieuwe vestiging in BerlijnYAYS opent nieuwe vestiging in Berlijn
Back Back Nieuws

YAYS opent nieuwe vestiging in Berlijn

05 september 2023

YAYS, de toonaangevende aanbieder van serviced apartments in Europa, breidt uit naar Duitsland met de bouw van een nieuw project in Berlijn. In samenwerking met Caprate, een succesvolle Duitse vastgoedpartner, begint YAYS in 2024 met de ontwikkeling van YAYS Berlin Liesenbrücke - een van de grootste serviced apartments projecten in de bruisende Duitse hoofdstad.

YAYS Berlin Liesenbrücke zal bestaan uit 200 appartementen, met 102 één slaapkamer appartementen en 98 studio's, die worden ontwikkelt met het innovatieve YAYS 2.0 design waarmee YAYS zich onderscheidt in de markt. Het concept bestaat uit flexibele, aanpasbare en gecombineerde woonruimtes, die gasten comfort en gemak bieden. Het pand zal ook beschikken over een coworking- en gemeenschappelijke ruimte van 1000 m² op de begane grond, die wordt beheerd door de in Berlijn gevestigde exploitant Denizen. Deze ruimte zal gasten en de mensen uit de buurt gemakkelijk toegang bieden tot de coworking faciliteiten, vergaderzalen, een evenementen lounge, een grab & go café en een yoga studio.

Business & pleasure

Gelegen in een levendige buurt, tussen Mitte en Gesundbrunnen, is het nieuwe YAYS-gebouw strategisch gelegen voor zowel de vakantiegangers als zakenreizigers. De technische universiteit, AI Campus en de U- en S-Bahn-stations liggen in de buurt. Zo kunnen gasten gemakkelijk de mooiste bezienswaardigheden van Berlijn ontdekken maar ook snel naar de belangrijkste zakenwijken afreizen.

Oog op de toekomst

Terwijl het strategische groeiplan van YAYS zich blijft ontvouwen, is deze uitbreiding naar Duitsland een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. De vraag naar flexibele serviced apartments voor korte en lange verblijven neemt toe en YAYS is vastbesloten om aan de behoeften van deze veranderende markt te voldoen. De opening van YAYS Berlin Liesenbrücke staat gepland voor 2026.

 

Op de foto: Zachary Schwartz, YAYS & Peter Schunk, Caprate

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!