Back Back Nieuws

Y-Live: Platform voor young professionals CLC-VECTA

18 december 2014
Branchevereniging CLC-VECTA maakt vandaag bekend een platform te hebben gecreëerd speciaal voor young professionals die werkzaam zijn in de Live Communication branche. Onder de naam Y-Live gaat het Platform, powered by CLC-VECTA, activiteiten aanbieden die in onderwerpen en aanpak onderscheidend zijn en aansluiten op de behoeften van Generatie Y.

‘Y-Live voorziet in de behoefte van jonge, ondernemende branchegenoten om elkaar in een eigen gekozen omgeving te ontmoeten, live kennis te delen over onderwerpen die hun inspireren en te zien waar ze elkaar kunnen versterken. Daarnaast is binnen het programma nadrukkelijk aandacht voor het verbinden van de verschillende generaties binnen de vereniging. Zo bouwen we aan een nog sterker (kennis)netwerk’, aldus Riemer Rijpkema, Directeur CLC-VECTA.

Ik ben live
De naam Y-Live, uitgesproken als I live, maakt een directe verwijzing naar de generatie Y en de Live Communication branche maar staan ook voor waar je als professional in onze branche voor staat en gaat: 'ik ben live'.

Activiteiten
Platform Y-Live organiseert 2x per jaar een live bijeenkomst, de eerste tijdens Event15, en voorziet daarnaast in contactmomenten en kennis via Facebook, Twitter, webinars en live chats. De activiteiten richten zich op ondernemers én werknemers van leden in de leeftijd tot en met 36 jaar en worden geïnitieerd door platformvertegenwoordigers Robert de Vries (Quality Bookings), Menno de Haan (Vink Standbouw) en Kiki Reijner (MECC Maastricht).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!