Xperience Fair zet Ibiza in het zonnetjeXperience Fair zet Ibiza in het zonnetje
Back Back Nieuws

Xperience Fair zet Ibiza in het zonnetje

20 maart 2019

Dat Nederland verliefd is op Ibiza, wisten wij al. Meer Nederland is steeds meer verliefd op Ibiza: in 2018 steeg het aantal bezoekers uit ons land met maar liefst 10% ten opzichte van 2017. Een flinke toename dus, waardoor we gestegen zijn naar de 7e plek van landen die Ibiza graag bezoeken, met ruim 365.000 mensen. De top 3 is ongewijzigd: 1) Verenigd Koninkrijk 2) Spanje en 3) Italië. Dat Ibiza nog steeds populair is blijkt uit de grote interesse voor alles met wat het eiland te maken heeft. Zo zal aankomend weekeinde de 5e jubileumeditie van de IBIZA Xperience Fair plaatsvinden in Eindhoven. Dit event is inmiddels de grootste, overdekte Ibiza style hippiemarkt van Europa!

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart vindt in Beursgebouw Eindhoven alweer de vijfde editie plaats van de succesvolle IBIZA Xperience Fair. De enige fair die het allerbeste van het Ibizagevoel naar Nederland brengt. 

In het zonnetje

Na eerdere succesvolle edities in Amsterdam en Eindhoven komt de fair dit jaar terug naar Eindhoven om het hippie eiland in het Nederlandse zonnetje te zetten. De IBIZA Xperience Fair is een perfecte mix van een mode-, lifestyle- en vakantiebeurs. Een ware beleving. Geheel in Ibiza-stijl word je verwelkomt en kunnen bezoekers zich laten inspireren door alles dat Ibiza te bieden heeft. Of je komt voor het inrichten van je woning of voor een typische Ibiza jurk, hier ben je op de juiste plek. Er zijn verder ook diverse barretjes en terrassen met heerlijke hapjes en drankjes, verschillende plekjes waar je tot rust kunt komen, maar ook kun je helemaal losgaan wat betreft shoppen. Verder is er de hele dag live muziek van de beste dj's uit Ibiza en Nederland. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!