Back Back Nieuws

XL Video is verhuisd naar Amsterdam

07 januari 2014
XL Video, toonaangevend leverancier van videomaterialen en services voor evenementen kiest Amsterdam voor zijn activiteiten in Nederland. Dit Amsterdamse kantoor zal ook fungeren als centraal middelpunt van XL Video in Europa. Per januari 2014 heeft XL Video Nederland zijn intrek genomen in de Houthavens in Amsterdam.

Met de stap te verhuizen naar Amsterdam plaatst XL Video zich midden in het kloppend hart van Europa, en mede om die reden heeft XL Video deze weloverwogen keuze ook gemaakt. XL Video zal naast de Nederlandse activiteiten zijn nieuwe kantoorruimte ook inzetten voor de aansturing van de Europese sales-activiteiten en dienen als ontmoetingsplek, waar de nieuwste producten, innovaties en systemen te ervaren zijn.

Houthavens
De houthavens staan bekend als de nieuwste hotspot van Amsterdam, een hub voor de creatieve industrie in Amsterdam en ver daarbuiten. ‘Door de havens stroomt inspiratie, dit historische gebied vormt de thuishaven voor ‘makers’, creatieve bedrijven uit de designhoek, reclame, media, online, productie en fashion. Een inspirerende omgeving dus vanuit een gloednieuw kantoor,’ aldus Lucas Covers, C.E.O. XL Video.

Nieuwe start
Lucas Covers over de nieuwe start in Amsterdam: ‘2013 was een dynamisch jaar voor XL Video Nederland, de verhuizing naar Amsterdam sluit naadloos aan bij onze strategie voor de toekomst. Ik zie 2014 vanuit deze nieuwe werkomgeving met veel vertrouwen tegemoet. XL Video zal in 2014 toonaangevend blijven in het leveren van (creatieve) video-oplossingen en investeren in de nieuwste innovaties en LED-producten voor de evenementenbranche.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!