Back Back Nieuws

X-Factor en Food & Fit in Claus Event Center

30 november 2006
Claus Event Center Hoofddorp was het decor van twee grote tv-producties van RTL. Zowel de kijkcijferhit X-Factor als het informatieve kookprogramma Food & Fit van Sybrand Niessen werden opgenomen in deze locatie. Beide programma’s zijn deze week te zien bij RTL4. De uitzending ‘De Confrontatie’ van X-Factor is komende zaterdag vanaf
20.00 uur te zien bij RTL4. De herhaling vindt een dag later plaats. De
aflevering van Food & Fit wordt komende maandag om 16.30 uur
uitgezonden op RTL4.

X-Factor
Een immense regiewagen, Wendy van Dijk en 150 zenuwachtige kandidaten. Recent vonden in het eventcenter de opnames plaats van X-Factor, het nieuwe kijkcijferkanon van RTL4. Om de talenten aan het werk te zien werden alle zalen ingezet. Zo was de Ballroom, de grootste zaal van het eventcenter, het strijdtoneel voor solisten van 16-25 jaar. In de Spiegelsalon was het de beurt aan zanggroepen om de jury te overtuigen van hun zangkwaliteiten en in het Greenhouse streden solisten vanaf 25 jaar tegen elkaar.

Tijdens de opnames van ‘De Confrontatie’ kwamen 150 overgebleven kandidaten naar Hoofddorp om te strijden voor een plek in de volgende ronde. Het was aan juryleden Henk-Jan Smits, Marianne van Wijnkoop en Henk Temming om de 75 beste kandidaten te kiezen.

Food & Fit
Eerder deze week werd in Claus Event Center een aflevering van Food & Fit opgenomen. In het Salsa Storehouse Restaurant demonstreerde chef-kok Huub Oudshoorn, bekend van het Informatiecentrum Vlees, aan het meegereisde publiek hoe je op verantwoorde wijze grilgerechten bereidt. Food & Fit is een kook- en lifestyle programma van RTL waarin de kijker kan zien hoe je snel en gemakkelijk gezonde maaltijden bereidt. Tussen het koken door worden tips gegeven over sport en lichaamsbeweging.

In deze aflevering stond verantwoord grillen en gourmetten centraal. Op de hotplate-grills van het Salsa Storehouse werden de lekkerste hapjes bereid en beleefde het aanwezige publiek een dag vol culinaire hoogstandjes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!