Back Back Nieuws

X-Factor en Boer zoekt vrouw-feest in Hart van Holland

11 december 2006
In Hart van Holland in Nijkerk zijn de afgelopen maanden twee noemens-waardige tv-producties opgenomen, namelijk X-Factor met Wendy van Dijk en het Boer zoekt Vrouw feest met Yvon Jaspers. TV-programma’s die het ene kijkcijferrecord na het andere verbreken.

Zaterdag 25 november was de tv-uitzending van de laatste auditieronde. Ook Hart van Holland showde deze dag haar X-Factor. X-Factor koos voor de locatie Hart van Holland vanwege de centrale ligging en de grootte van de moderne en diverse ruimtes. Dit, in combinatie met de technische mogelijkheden, gaven de doorslag.

Tijdens de tweedaagse opnames werden maar liefst 3.000 kandidaten door presentatrice Wendy van Dijk en haar team opgevangen. Het was een zenuwslopende beleving voor alle kandidaten, die zingend, dansend en vol enthousiasme auditie deden met als doel ontdekt te worden als grote ster. Wie weet komt de winnaar van X–Factor wel uit het Nijkerkse.

Zaterdag 2 december was er in Hart van Holland een nieuwe tv-happening. Het populaire programma Boer zoekt Vrouw beleefde hier een climax met het drukbezochte ‘Boer zoekt Vrouw’ feest. Yvon Jaspers ontving alle boeren en ook de vrijgezelle vrouwen in Hart van Holland. De locatie was geheel omgetoverd in plattelandse stijl met o.a. strobalen en tractoren. In totaal kwamen er 2.850 vrijgezellen op dit feest af om op zoek te gaan naar een ‘boerenliefde’. Het werd een gigantisch feest waar natuurlijk tv-opnames van zijn gemaakt. Deze laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw is op nieuwjaarsdag maandag
1 januari 2007 te zien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!