Back Back Nieuws

Wyndham Apollo en The Harbour Club gaan culinaire samenwerking aan

17 april 2015
v.l.n.r.: Mark Vaessen, Alexander Kluit, John de Jong Francesco Monaco & Imre Heijboer

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid, daar waar de vijf grachten samenkomen, zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club haar deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een nieuw restaurantconcept, is het resultaat van een joint venture tussen Apollo Hotels & Resorts en The Harbour Club. Het wordt gevestigd in het Wyndham Apollo Hotel.

Toekomstvisie 
De samenwerking met het trendy restaurantconcept van eigenaren John de Jong en Richard van Leeuwen ligt in lijn met de toekomstvisie van het hotel. 'Afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het hotel. Recent zijn alle kamers volledig vernieuwd. De komst van The Harbour Club Kitchen sluit heel goed aan op de ingezette modernisering van het hotel en draagt bij aan de totaalbeleving voor de gast', aldus Alexander Kluit, Area General Manager van Apollo Hotels & Resorts.

John de Jong, eigenaar van The Harbour Group, voegt hieraan toe: 'Het Wyndham Apollo Hotel is voor ons een droomlocatie! Waarom? De ligging aan het water, het internationale karakter van het hotel, maar ook het bereik van het hotel: van de Amsterdammer tot aan de zakelijke gast en van de toerist tot aan de congresbezoeker.' The Harbour Club Kitchen is inmiddels alweer het derde restaurant van The Harbour Group in Amsterdam, naast The Harbour Club en The Oyster Club.

Concept
The Harbour Club Kitchen zal de culinaire traditie, waarmee de andere vestigingen van de restaurant keten zijn groot geworden, delen. Maar het nieuwe concept onderscheidt zich ook door de manier waarop de gerechten worden bereid, onder meer door 365 dagen per jaar de barbecue te gebruiken. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner op dinsdagavond of natuurlijk een sprankelende donderdagavond met vrienden. Maar behalve dat is The Harbour Club Kitchen ook een event venue met allure. Vanwege de ruime opzet is het restaurant ideaal om grotere groepen te ontvangen en daarom de perfecte locatie voor een borrel, receptie of diner.

The Harbour Club Kitchen is, naast het fine-dining restaurant La Sirène, dat afgelopen jaar doordrong tot de Lekker Top 100 en de Brasserie Marina Loungebar, het derde F&B concept binnen het Apollo.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!