Back Back Nieuws

WTC The Hague viert metamorfose met housewarming

26 mei 2016
De ingrijpende metamorfose van het World Trade Center The Hague is nagenoeg afgerond. De voormalige entreehal is omgebouwd tot een multifunctionele congreszaal voor ruim 500 personen, waarmee Den Haag een congreszaal rijker is. Daarnaast is de hoofdingang verplaatst naar de Prinses Beatrixlaan, waar nu in de markante, nieuwe lobby een 21 meter hoge roltrap, koffiebar, sushirestaurant, trendy bar-brasserie, mini-supermarkt en fitness- en wellnesscentrum te vinden zijn. Met het vernieuwde WTC The Hague beschikt Den Haag over een veelzijdige business hotspot waar ontmoeten, werken, ontspannen en verbinden centraal staan.

Housewarming Weeks
Om de metamorfose te vieren organiseert het World Trade Center The Hague vanaf 1 juni de Housewarming Weeks met als climax de Grand Re-opening op 16 juni. Tijdens de Housewarming Weeks kunnen huurders, omliggende bedrijven, relaties, bezoekers en inwoners van Den Haag op verschillende manieren kennismaken met het vernieuwde World Trade Center in het Beatrixkwartier. Behalve de Grand Re-opening op 16 juni is er onder andere een borrel voor internationals, een CEO & Startup Lunch, een tentoonstelling over expats in Den Haag, een attachémiddag en een News College van Haagsch College.

Metamorfose
De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het WTC The Hague te vernieuwen. Zo is de hoofdingang verplaatst van het Prinses Margrietplantsoen naar de Prinses Beatrixlaan. Daar beschikt de lichte, nieuwe lobby over een indrukwekkende roltrap van 21 meter, met toegang tot de kantoren en faciliteiten als Njoy Fitness. Beneden in de lobby bevinden zich de trendy bar-brasserie Mondano, Coffeecompany, Shoku Noodle Bar en een AH To Go. Hiermee is WTC The Hague niet alleen een business hotspot voor bedrijven in het Beatrixkwartier, maar tevens voor bezoekers en inwoners van Den Haag.

Congrescentrum
Om aan de groeiende vraag naar grote(re) meeting- en eventlocaties te voldoen, is het congrescentrum in het WTC The Hague, dat wordt geëxploiteerd door NH Den Haag, vernieuwd. De voormalige entreehal is omgebouwd tot eigentijdse en multifunctionele congreszaal, die plek biedt aan ruim 500 personen. De nieuwe ruimte is een aanvulling op de bestaande zalen: een lounge voor maximaal 100 personen en vier meeting rooms voor maximaal 360 personen. De nieuwe congreszaal is inzetbaar voor onder meer ontvangst, receptie, congres of presentatie voor grote groepen, of te huur als expo- of vergaderruimte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!