Wouter Dekker Director of Operations EHM GroupWouter Dekker Director of Operations EHM Group
Back Back Nieuws

Wouter Dekker Director of Operations EHM Group

02 februari 2023

Wouter Dekker is aangesteld in de nieuw gecreëerde positie van Director of Operations van EHM Group. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor de rechtstreekse aansturing van alle hoteloperaties van de onderneming. 

Dekker werkt sinds najaar 2018 voor EHM Group, waar hij startte als General Manager van het Hotel Haarhuis te Arnhem dat net was overgenomen. In de jaren die volgden wist hij het hotel om te bouwen van 'middle of the road' tot een uniek hotel dat vanaf maart a.s. getooid zal gaan met 5-sterren. Sinds de toevoeging van eventlocatie De Koepelgevangenis (Arnhem) en Veluwe Hotel De Beyaerd (Hulshorst) was hij al Area General Manager. Vanaf nu vallen ook de andere operaties en alle nieuwe acquisities onder zijn leiding. Wouter heeft internationale ervaring opgedaan in Londen en Brussel  waar hij werkte bij Hilton, Marriott en IHG. In de periode voor EHM Group vervulde hij diverse senior managementfuncties bij Apollo Hotels. 

Shared Services

EHM Group geeft aan de ambitie te hebben om de komende jaren sterk te groeien. Vorige week nog werd Kasteel Engelenburg toegevoegd aan het portfolio. Teneinde de hotels te efficiënter en professioneler te ondersteunen is ook een shared services divisie opgericht. Hierin worden alle overkoepelende diensten (commercie, finance, HR en inkoop) ondergebracht die support bieden aan de bedrijven. 

Over EHM Group

European Hospitality Management Group is in 2018 opgericht door hoteliers Bas Tolmeijer, Willem-Jan van den Dijssel en Francesco Monaco. De onderneming richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Tot de portefeuille van EHM Group behoren wellnessresort Thermae 2000 in Valkenburg, het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de Koepelgevangenis, Veluwe Hotel De Beyaerd en Kasteel Engelenburg.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!