Back Back Nieuws

World Forum wint prestigieuze C&IT Award

23 september 2014
World Forum in Den Haag heeft vrijdag 19 september in Londen de Conference & Incentive Travel Award 2014 in de categorie ‘Best Overseas Conference Venue’ gewonnen. Een vakkundige jury beoordeelt de best practices uit de nationale en internationale congres- en evenementen sector. Jaarlijks worden er 21 C&IT Awards uitgereikt, waaronder de award voor ‘Best Overseas Conference Venue’.

Met veel trots nam Guus van Delft, Business Development Manager van het World Forum voor de internationale corporate markt, de C&IT award in The Grand Connaught Rooms in ontvangst. ‘Dit is de kroon op ons werk. Het winnen van deze award is een extra stimulans om door te gaan op de weg die we zijn ingeslagen.’

‘We hebben als World Forum een periode achter de rug waarbij we mooie resultaten hebben geboekt. Met het hosten van zowel nationale als internationale congressen waaronder de Nuclear Security Summit 2014 (NSS) hebben wij laten zien in staat te zijn events van wereldklasse te kunnen hosten. Daarbij streven we er altijd naar te excelleren in service en de verwachting van onze relaties te overtreffen’, aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager, World Forum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!