Back Back Nieuws

World Forum verwelkomt mondiale conferentie

03 mei 2013
Staatssecretaris Sharon Dijksma van Economische Zaken, de Wereldbank en een aantal landenpartners organiseren van 9 t/m 13 september 2013  in het World Forum in Den Haag een mondiale conferentie over Oceanen, Voedselzekerheid en Duurzame Groei. 'The Global Oceans Action Summit for Food Security and Blue Growth’ trekt naar verwachting zo’n 1.000 deelnemers.

Staatssecretaris Sharon Dijksma wil met deze conferentie overheden, de private sector, wereldleiders, kennisstellingen en maatschappelijke organisaties bij elkaar brengen om te bespreken hoe breed opgezette acties en partnerschappen kunnen helpen om gezonde en productieve oceanen een aanjager te laten zijn van duurzame groei en gedeelde welvaart.

‘Het World Forum is bijzonder trots om als locatie dit hoogstaande evenement te hosten. Het onderwerp dat hier besproken wordt sluit volledig aan bij het duurzame karakter van het World Forum. En het is wederom een mooie internationale conferentie voor de stad Den Haag’, aldus Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!