Back Back Nieuws

World Forum versterkt salesteam

11 december 2012
Het salesteam van het World Forum is uitgebreid met drie nieuwe collega’s: Larissa Clemens, Carlijne Woudstra-Oostergetel en Babiche Wouters van den Oudenweijer.

Larissa Clemens
Larissa Clemens is half oktober gestart als Business Development Manager bij het World Forum, zij gaat zich voornamelijk richten op de Duitse en Belgische corporate markt. Hiervoor was zij werkzaam als Sales Coördinator bij de Amsterdam ArenA waar zij zich bezig hield met het werven van nationale business events.

Carlijne Woudstra-Oostergetel
Daarnaast is Carlijne Woudstra-Oostergetel sinds half november op ZZP-basis aan de slag bij World Forum als Business Development Manager op de nationale corporate markt. Carlijne heeft bij verschillende bedrijven de functie van Account Manager vervuld. Zij is hiervoor als freelancer werkzaam geweest bij congresorganisator JvN Congres Management, waar zij momenteel nog een dag werkzaam is.

Babiche Wouters van den Oudenweijer
Babiche Wouters van den Oudenweijer komt vanaf 1 januari 2013 ook het salesteam van het World Forum versterken. Zij gaat als Business Development Manager de nationale en internationale Associatiemarkt bewerken. Hiervoor is zij werkzaam geweest bij Elsevier Opleidingen als Product Manager.

Internationale strategie
De komst van deze nieuwe collega’s sluit aan bij de internationale strategie van het World Forum. 'Met name de Duitse markt is voor ons erg interessant omdat wij dichtbij het strand gelegen zijn en in combinatie met drie hotels op loopafstand  een unieke locatie zijn voor internationale evenementen en congressen' aldus Kirsten Vosmer, Commercial Manager World Forum.

 

Foto: Carlijne Woudstra-Oostergetel

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!