Back Back Nieuws

World Forum introduceert real time meldkamer op tablet

11 augustus 2014
Het World Forum in Den Haag biedt haar opdrachtgevers de mogelijkheid om via een live-stream gebruik te maken van de Closed-Circuit Television (CCTV) beelden tijdens hun congres of evenement.

Safety en security
World Forum heeft zich gespecialiseerd op het gebied van safety en security. Dit is één van de innovatieve services die op dit vlak wordt aangeboden aan opdrachtgevers. De organisator van een congres of evenement heeft via een tablet gedurende het gehele evenement toegang tot de live-streams van alle CCTV camera’s bij het World Forum. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding die alleen tot stand komt wanneer op het interne netwerk wordt ingelogd met het bewuste device. Het programma waar mee wordt gewerkt is IDIS mobile in de vorm van een applicatie. De security experts van de opdrachtgevers kunnen met het flexibele device 'on- the-spot' meekijken met de CCTV beelden waardoor je continue een meldkamer op zak hebt. Zij krijgen hierdoor de vrijheid om zich te bewegen op de locatie en zijn niet gebonden aan een (tijdelijk ingerichte) meldkamer. Een voordelige service voor extra flexibiliteit en veiligheid.

‘Als congreslocatie zijn wij gespecialiseerd op het gebied van safety en security. Het aanbieden van live-stream beelden van het CCTV systeem op een device is zeer innovatief binnen deze branche. De komende periode zal het World Forum met nog meer diensten en producten op dit gebied komen’, aldus Marije Bouwman, Safety en Security Manager van het World Forum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!