World Forum The Hague viert begin nieuw hoofdstukWorld Forum The Hague viert begin nieuw hoofdstuk
Back Back Nieuws

World Forum The Hague viert begin nieuw hoofdstuk

13 december 2017

World Forum The Hague (voormalig World Forum) en Gemeente Den Haag heropenen op 13 december 2017 de grootste congres- en evenementen locatie van Den Haag na jarenlange renovatie en een investering van ruim 28 miljoen. Het evenement op 13 december 2017 heet The Next Chapter, inspelend op dit volgende nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van het oude Nederlandse Congresgebouw.

Met een nieuwe expo zaal van 12.000 m2 en andere innovatieve ontwikkelingen is World Forum The Hague nu klaar om nog grotere (inter)nationale evenementen te hosten. Dit betekent veel voor de stad Den Haag en dat wordt op 13 december 2017 met ruim 300 genodigden uit de evenementenindustrie en van de Gemeente Den Haag gevierd. Burgemeester Pauline Krikke, Wethouder Karsten Klein, GL events Executive Daniel Chapiro en General Manager World Forum The Hague Michiel Middendorf speechen deze avond. Zij zullen gezamenlijk het vernieuwde World Forum The Hague openen.

Event boek

Naast de speeches en heropening zal er een boeklancering zijn vanuit World Forum The Hague, door trendwatcher Adjiedj Bakas, van een nieuw boek in de evenementen industrie. Het boek is opgenomen in de collectie van de Koninklijke Bibliotheek Den Haag en speelt in op de nieuwste trends in de (inter)nationale evenementenindustrie. 

The Next Chapter Event is een samenwerking tussen World Forum The Hague en Gemeente Den Haag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!