World Forum The Hague host de digitale wereld World Forum The Hague host de digitale wereld
Back Back Locaties

World Forum The Hague host de digitale wereld

07 december 2020

Online of hybride evenement organiseren? World Forum The Hague, gevestigd in de internationale zone in Den Haag, biedt veel nieuwe online en hybride mogelijkheden aan. Met Online Participatie, World Forum Studio, livestreams en webinars is er zowel voor nationale als internationale conferenties een scala aan opties.

Online Beleving

Met het online en interactief eventplatform ‘Online Participatie’ heeft World Forum een nieuwe manier van ontmoeten ontwikkeld. Met Online Participatie wordt iedere deelnemer meegenomen in dezelfde emotie, cultuur en ervaring en ligt de focus op het verbinden van live en online deelnemers tijdens een event.

Michiel Middendorf, General Manager World Forum The Hague: ‘In de nabije toekomst zal de (inter)nationale congresganger de keuze krijgen om online of live deel te nemen aan een evenement. Maar daarmee begint het pas. Er zijn al jaren prima online congressen en zelfs beurzen mogelijk. Maar hoe creëer je dezelfde beleving bij een online bezoeker? De optimale mix is een live event waar online deelnemers actief aan mee kunnen doen. De naam van dit product ‘Online Participatie’ raakt de kern van het product: de deelnemer levendig en actief betrekken bij hetgeen wat live gaande is en daarmee online en live deelnemers dezelfde beleving geven bij een evenement.’

World Forum Studio

Recentelijk is ook World Forum Studio officieel geopend, een professionele en complete studio in een van de grootste zalen van World Forum The Hague. Een plug-and-play concept, want de studio is inclusief setting, apparatuur en toegewijde crew. Uiteraard kan alles naar wens worden uitgebouwd. Dat de studio een succes is blijkt uit de evenementen die er al hebben plaatsgevonden en tevens nog op de planning staan. Op 9 en 10 december vindt de World Press Freedom Conference plaats, een digitaal event waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse studio’s in World Forum The Hague.

Take the stage

Maar ook een livestream of een interactieve webinar zijn mogelijk. Bijzonder is dat bij een webinar gebruik wordt gemaakt van het hoofdpodium. Meerdere camera’s zorgen voor een dynamisch beeld zodat de aandacht van de kijker vast te houden. Een interactief tv-format waarbij het ook mogelijk is om een (select) publiek uit te nodigen. Uiteraard altijd conform de laatste RIVM-richtlijnen.

Hosting the digital world

Kirsten Vosmer, Commercial Director World Forum The Hague: ‘De online producten zijn een verrijking voor World Forum The Hague. Er is een nieuwe, digitale wereld gecreëerd waarin het altijd mogelijk is om elkaar te ontmoeten en in contact te blijven. We hebben al een aantal digitale evenement in 2021 op de planning staan en we zijn klaar voor de toekomst’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!