World Forum eerste congreslocatie met Trulifi by SignifyWorld Forum eerste congreslocatie met Trulifi by Signify
Back Back Nieuws

World Forum eerste congreslocatie met Trulifi by Signify

22 februari 2021

Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting en World Forum The Hague, leider in het hosten van high profile conferenties, kondigen ‘s werelds eerste installatie van Signify’s Trulifi in een congreslocatie aan. Toekomstige bezoekers profiteren van een veilig, betrouwbaar en high-speed internetverbinding via lichtgolven in plaats van radiogolven. World Forum The Hague heeft veel high-level evenementen en conferenties van de wereld gehost, zoals de Nuclear Security Summit, World Press Freedom Conference en recentelijk de klimaattop, Climate Adaptation Summit 2021. De eerste installatie van Trulifi biedt veel mogelijkheden voor de toekomst.

Safety & Security

De inhoud van evenementen bij World Forum The Hague kan zeer gevoelig of confidentieel zijn. Daarom doen zij er alles aan om bezoekers en deelnemers ervan te verzekeren dat hun data altijd veilig is. Safety & Security is één van de speerpunten van World Forum The Hague en ze zijn met ruim 50 jaar ervaring koploper op dit gebied. Voorafgaand aan ieder evenement wordt bepaald welke maatregelen er worden ingezet en deze worden waar nodig continu aangepast.

Wireless oplossingen 

Met Trulifi by Signify worden vergaderruimtes uitgerust met een zeer veilig, betrouwbaar en high-speed internet, met het gebruikersgemak van andere wireless oplossingen. LiFi is een draadloze technologie die lichtgolven in plaats van radiogolven gebruikt. Die lichtgolven zorgen ervoor dat het netwerk gelimiteerd blijft binnen een vergaderruimte. Met extra custom made encryptie en toegangssleutels kan dit nog specifieker gecontroleerd worden.

 WiFi netwerk

‘Hoewel World Forum The Hague beschikt over een streng beveiligd WiFi netwerk, is een stijgend aantal klanten voorzichtig in het gebruik van WiFi door het groeiende aantal beveiligingslekken dat we in het nieuws zien. Met Trulifi kunnen we onze high-level klanten een draadloze, veilige en betrouwbare internetconnectie bieden’ zegt Marije Bouwman, Director of Operations, Safety & Security van World Forum The Hague.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!