Back Back Nieuws

World Forum een van de 490 snelst groeiende bedrijven in Nederland

26 oktober 2015
World Forum is uitgeroepen tot FD Gazelle 2015. Hiermee behoort World Forum in Den Haag tot de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad.

Criteria
FD Gazellen zijn bedrijven die een bovengemiddelde groei laten zien over de laatste drie jaar. Dit jaar wordt gemeten van 2012 tot en met 2014. De groei wordt afgemeten aan de omzet en deze dient over de afgelopen drie jaar met ten minste 20% te zijn gegroeid. Verder zijn FD Gazellen winstgevend in 2014, het laatste jaar van de onderzoeksperiode, en zijn financieel solide.

Uitreiking
De uitreiking van de FD Gazellen Awards voor Zuid-West Nederland vindt plaats op 12 november. Op 10 december vindt vervolgens de FD Gazellen Finale plaats in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag. Tijdens deze avond worden de landelijke FD Gazellen Awards uitgereikt. Voor de onderneming met de meest opvallende toekomstvisie, het aanstormend talent - een FD Gazelle onder de 30 jaar -, de diversiteitsprijs, de prijs voor de meest internationaal opererende FD Gazelle, voor de allersnelste groeier van Nederland en de Oryx, het gaafste bedrijf onder de FD Gazellen 2015.

Belang voor lokale economie 
'Wij zijn als team ongelooflijk trots dat World Forum behoort tot de 490 snelst groeiende bedrijven in Nederland. De groei van met name internationale congressen en evenementen is van groot belang voor de lokale economie zoals de hotels, restaurants, taxi’s, et cetera. Extra mooi nieuws is dat deze lijn zich de komende drie jaar lijkt voor te zetten', aldus Michiel Middendorf, General Manager World Forum

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!