Back Back Nieuws

Workshops rond musical The Wiz van start

29 november 2006
Rond de musical The Wiz worden sinds kort voor groepen bijzondere 'offstagetrainingen' geboden. Hiertoe zijn onlangs het Beatrix Theater Utrecht, trainingsbureau Nieuwe Helden en Joop van de Ende Theaterarrangementen een unieke samenwerking aangegaan.

Menigeen herkent in zijn organisatie wel een ‘laffe leeuw’ of een ‘blikkeman’ die soms wel meer zijn gevoel mag tonen. Wellicht breekt er voor hen middels de offstagetraining een ‘Brand New Day’ aan. De offstagetraining rond The Wiz sluit aan op de thema’s van de musical. Door steeds het vergrootglas op de verschillende karakters te zetten krijgen de deelnemers een duidelijk beeld waar de eigen mogelijke persoonlijke ontwikkelpunten liggen. De training kan dan ook prima aansluiten op persoonlijke of individuele ontwikkelplannen.

Er zijn diverse insteken mogelijk, zoals: teambuilding, leidinggeven, verandermanagement, vernieuwing en of persoonlijke effectiviteit. Deze worden samen met de opdrachtgever bepaald, toegespitst op specifieke wensen en doelstellingen.

De offstagetraining is onderdeel van een volledig verzorgd programma, inclusief cateringinvulling en eersterangs plaatsen voor de musical. Het programma start met een uitgebreide welkomstlunch. Na actief te zijn geweest met de Offstagetraining, krijgen de deelnemers een feelgood diner voorgeschoteld. Afsluitend wordt de musical The Wiz bezocht waarmee ze tijdens de training op een heel bijzondere wijze kennis hebben gemaakt. Dit alles onder professionele begeleiding van uw persoonlijke gastvrouw of –heer.

Het offstage-trainingsarrangement bij The Wiz kost € 395,- per persoon.

Foto: Hans Speekenbrink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!