Back Back Nieuws

Workshop: Oesters & Hemingway

30 augustus 2006

In "A Movable Feast," schreef Ernest Hemingway de volgende passage: "As I ate the oysters with their strong taste of the sea and their faint metallic taste that the cold white wine washed away, leaving only the sea taste and the succulent texture, and as I drank their cold liquid from each shell and washed it down with the crisp taste of the wine, I lost the empty feeling and began to be happy and to make plans."

Hemingway heeft het eten van oesters niet passender kunnen omschrijven. Wij krijgen er in ieder geval veel zin in, u ook? Onze doelstelling van de oesterworkshop is dan ook dat u zich “happy” zult voelen, het maken van plannen hoort daar misschien voor u ook bij.

Op de oesterworkshop gaan we oesters openen het zogenaamde “kraken”, we bespreken de verschillende soorten oesters, we beoordelen de kwaliteit van de oesters en we gaan heel veel proeven. Dat houdt in zowel warme als koude oesters met de daarbij passende wijnen.

Rotterdam: 19 september 2006, Philips Willemstraat 40 a

Amsterdam: 5 oktober 2006, De Oesterboot, Amsteldijk 846

Tijd: 20.00 - ca. 22.00 uur, €60,- per persoon incl. wijn en u krijgt als speciale aanbieding een mand verse oesters mee naar huis. U kunt reserveren door hier te klikken.

De reservering is definitief (uiterlijk 5 dagen voor aanvang) na ontvangst van uw overboeking op bankrekening 46.40.83.699 t.n.v. DE OESTERCOMPAGNIE te Rotterdam. Gelieve de gewenste datum, het adres en het juiste telefoonnummer erbij te vermelden!

In de wereld van zilt en zout ligt een oceaan aan smaken, De Oestercompagnie neemt u mee op een zinnenprikkelende reis die pas eindigt waar u ophoudt…

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!