Back Back Nieuws

Workshop Event Model Generation: strategie en inzicht

24 oktober 2014
Event Model Generation (EMG) is een visuele, gemeenschappelijke taal voor events. Een strategische tool die de conversatie tussen de ‘event owner’ en de ‘event planner’ vergemakkelijkt. Succesvolle events kenmerken zich door de gedragsverandering die ze teweegbrengen. Om dat planmatig te bereiken is met EMG een proces en een canvas ontwikkeld.

De Workshop Event Model Generation van MPI is bedoeld voor event owners en event teams die rechtstreeks strategisch met de event owner praten. Senior managers in communicatie en marketing, eindverantwoordelijken voor events in een corporate of non-profit organisatie en tussenpersonen bij event agencies of PCO’s. Deze doelgroep ziet direct kansen door een beter gesprek met de event owner,– de (interne) klant – over hoe hij dit event wil inzetten, waarom hij kiest voor een event, hoe het gewenste resultaat eruit ziet, welke stakeholders hij ziet en hoe je daarvoor het meest effectieve event creëert.

De Workshop Event Model Generation:
- biedt inzicht in hoe events waarde creëren 
- traint eventprofessionals hoe events te designen
- faciliteert de strategische conversatie over events
- is een tool voor strategisch management

De inhoud van de Workshop Event Model Generation wordt verzorgd door de oprichters van Event Model Generation, Ruud Janssen en Roel Frissen.

Praktische informatie
De MPI sessie Event Model Generation is een workshop.
Datum: 28 oktober 2014 om 13:30-21:30

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!