Work Hard, Play Hard, Enjoy Together: ValkEventsWork Hard, Play Hard, Enjoy Together: ValkEvents
Back Back Locaties

Work Hard, Play Hard, Enjoy Together: ValkEvents

12 juni 2023

Dit motto wordt niet alleen binnen het familiebedrijf Van der Valk International breed uitgedragen, maar voor hun gasten organiseren ze alle bedrijfsevenementen rondom deze instelling. Genieten. Met elkaar. Met leuke activiteiten, mooie sferen en heerlijke hospitality. ‘Dat is waar de event venues van ValkEvents voor staan en waar onze medewerkers nog net even dat éxtra stapje voor maken’, aldus ValkEvents Corporate Event Specialist Sijbrand Booij. ‘Wij verwelkomen onze gasten bijvoorbeeld graag voor een onvergetelijk bedrijfsfeest, een programma met gave teambuildingsactiviteiten, inspirerende workshops, een gezellige borrel, een culinair diner of een inspirerend relatie-event.’ We lichten graag een drietal unieke event venues uit.

Club Tucan

Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 is uitgegroeid tot hét meetingpoint van zakelijk Nederland. Met de komst van Club Tucan, de Food & Fun-locatie direct aan het hotel gelegen, zijn alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsfeest in huis. Met jeu de boules-banen, privé karaokeruimtes en de tropische beachclub, kunnen gasten bij Club Tucan terecht voor verschillende ongedwongen activiteiten. Geniet van oer-Hollandse gezelligheid met een poolbiljart, maar ook van de meest indrukwekkende F1 Simulator-games. Alles onder één dak, exclusief beschikbaar voor jouw bedrijfsevenement,  natuurlijk omlijst met heerlijke gerechten en drankjes! ‘De comfortabele hangstoelen, de tropische cocktailbar en ons gezellige Marley’s restaurant in het midden van Club Tucan, zorgen voor een informele en ongedwongen sfeer’, vertelt Sijbrand. ‘Onder persoonlijke inspiratie van General Manager, Marlijn van der Valk, is Club Tucan uitgegroeid tot de ideale locatie voor memorabele bedrijfsfeesten van 25 tot 300 personen.’

EVM19 Outdoor Event Resort

Een bedrijfsevenement bij EVM19 is een beleving op zich. Alleen al de locatie – geschikt voor evenementen van 50 tot 2500 personen – op een privé-eiland midden in de uiterwaarden van de Nederrijn is ronduit uniek te noemen. Met een gebalanceerde combinatie van avontuurlijke teambuildingsactiviteiten en gemotoriseerde belevenissen zoals Dakartrucks en RIB Powerboats, zal er nog lang over elk bedrijfsevenement gesproken  worden. Voor het zeer populaire concept van bedrijfsfestivals is het EVM19 Resort ook de ideale event venue. Foodtrucks, muzikaal entertainment, hippe stretchtenten met sfeervolle led-prikkabels en knisperende kampvuren, het kan allemaal. En overnachten? Ook dat kan midden in de natuur in volledig ingerichte glampingtenten.

AlpinCenter Bottrop

Met het hele bedrijf naar de sneeuw een onbetaalbaar plan? Zeker niet! Bij het AlpinCenter in Bottrop, met de grootste indoor skihal van Europa, kun je uitstekend terecht voor een gaaf bedrijfsevenement in winterse sferen. ‘Skiën, snowboarden, eventuele privé-groepslessen en natuurlijk al het ski- en boardmateriaal, het is allemaal geregeld. Meer activiteiten naast de sneeuw? Ook dat kan! Beleef de spectaculaire rodelbaan of geniet van een sessie indoor skydiving; voor een bedrijfsevenement gaan wij het strak organiseren. Met een heerlijk drankje in onze gezellig biergarten, lekker eten in ons restaurant en voor een mooi feestje in de aprés ski-bar wordt natuurlijk ook op culinair gebied voor iedereen gezorgd.’ AlpinCenter Bottrop ligt vlak over de grens bij Arnhem en is vanuit heel Nederland goed te bereiken!

Ook met jouw bedrijfsevenement van mooie activiteiten genieten op unieke locaties?

Niet alleen gastvrijheid in de breedste uitdraging zit Van der Valk International in de genen, ook de wens om samen met gasten plezier te hebben en ze unieke momenten te laten beleven zijn onderdeel van hun missie.

Wil je ook een onvergetelijke ervaring met je bedrijf beleven? Neem dan vrijblijvend contact op met Corporate Event Specialist Sijbrand Booij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!