Word VIP-gast partnerevent Dutch Drone ShowsWord VIP-gast partnerevent Dutch Drone Shows
Back Back Nieuws

Word VIP-gast partnerevent Dutch Drone Shows

20 februari 2024

Op 9 maart organiseert Dutch Drone Shows een exclusief Partnerevent op Droneport St. Truiden (België). Dit is jouw kans om als VIP-gast kennis te maken met de spannende wereld van drone light shows!! Er zijn nog een paar VIP-kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang en zet jezelf  samen met een introducé op de gastenlijst om deel te nemen aan dit unieke evenement.

Het partnerevent is geboren uit het feit dat er een vestiging is geopend in België en dat Dutch Drone Shows hun gasten graag meer wil vertellen over wie ze zijn en wat ze doen. Er zijn altijd nog veel vragen over drone light shows. Het event is bedoeld om deze te beantwoorden.

Exclusieve ervaring voor VIP-gasten

· Een presentatie met alle details over droneshows, waarmee je inzicht verwerft in dit innovatieve en spectaculaire vakgebied.

· Een exclusieve behind the scenes rondleiding op het vliegveld, waar je uitgebreid uitleg krijgt over de gebruikte apparatuur en technologieën.

· Een sfeervolle receptie op het VIP-Deck met gelijkgestemde professionals terwijl u geniet van een hapje en drankje.

· De avond wordt afgesloten met een spectaculaire droneshow.

Meld je aan

Maak kennis met het team van Dutch Drone Shows en laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Schrijf je hier snel in als VIP-gast, want de plaatsen zijn beperkt.

Datum: 9 maart | 18:30u – 22:00u | Dutch Drone Shows  St. Truiden (België)

Over Dutch Drone Shows

Unieke belevingen zijn degene die men zich het langste herinnert. Dutch Drone Shows helpt graag bij het creëren van een dergelijke onvergetelijke ervaring. Of het nu om de lancering van een product, de afsluiting van een evenement of het vieren van een jubileum gaat. Ze zorgen voor de ‘One-in-amillion’ ervaring waar mensen lang over zullen napraten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!